Pretraži

BOŽIĆNI FILMOVI KOJE MORATE POGLEDATI: Ovih 10 naslova probudiće prazničnu atmosferu u vašem domu (VIDEO)

Popcorn
1
božićni filmovi
Foto:Printscreen/Youtube:Netflix

Ukoliko voliš filmove, a ujedno i praznike, ovo je pravi trenutak da počneš sa zimskim filmskim maratonom.

Božićni filmovi neizostavan su deo zimskog perioda, a dok s nestrpljenjem iščekujemo sezonu praznika, već sada možemo početi sa „pripremama“.

Novi božićni filmovi još uvek nisu stigli, ali dok ih čekamo pravo vreme je da odgledamo one koji su obeležili prethodne sezone praznika i da se pripremimo za nove.

Predstavljamo vam listu najlepših božićnih filmova koje obavezno treba pogledati!

1. The Noel Diary

Cela priča filma je zasnovana na tome da glavni lik se vraća u svoju rodnu kuću za Božić, jer mu je mama nedavno preminula, a tu nailazi na tajni dnevnik i devojku koja traga za istim odgovorima kao on.

2. A Christmas Prince

Novinarka odlazi na zadatak u kraljevskoj palati kako bi saznala iz prve ruke da li su priče o mladom princu istinite, ali on i nije baš onakav kakvim ga svi predstavljaju. Pokazalo se da je on sušta suprotnost od svih negativnih stvari koje su pričali o njemu, a ona kako bi prikrila razlog zašto je tu morala je da slaže.

3. Let It Snow

Ovo je film koji je nastao po knjizi što ga čini još zanimljivijim. Stanovnici malog grada su pogođeni snežnom olujom i zarboljeni su, ali se među njima nađe i velika svetska zvezda koja popravi situaciju.

4. Love Hard

Ovaj film nije toliko božićnog duha, ali je vreme radnje u toku božića, pa je donekle i usko povezano. Devojka nema sreće u ljubavi, ali preko aplikacije za upoznavanje se počne dopisivati sa nekim dečkom i zbog toga odluči da otputuje i da ga iznenadi za praznike, ali je na kraju sebe iznenadila i to ne na način koji bi želela.

5. Love Actually

Kada su u pitanju božićni filmovi, Love actually svakako je jedan od onih koje nikako ne treba propustiti! Sama priča filma je smeštena nekih mesec dana do Božića, a u ovom filmu pratimo živote 8 parova koji su potpuno različiti i kroz film prolazimo kroz njihove zajedničke ljubavne probleme sa kojima se susreću.

6. Holidate

Film koji je definitivno osvojio sve ljude koji su ga gledali. Dvoje stranaca se upoznaje, postaju prijatelji i jedno drugome plus jedan za svaki događaj, ali priča kreće nizbrdo kada se jedno od njih dvoje zaljubi.

7. Falling for Christmas

Glavnu ulogu u ovom filmu igra Linzi Lohan, a ona glumi bogatu naslednicu koja je na zimovanju doživela nezgodu nakon čega joj je dijagnostikovana amnezija. Niko ne zna ko je ona, a ni ona sama se ne može setiti toga, te zbog toga ostaje na neko vreme kod vlasnika malog hotela.

8. The Princess Switch

Ako voliš bajke i Božić ovo je pravi film za tebe. Malo kraljevstvo i princevi, u jednom trenutku dolazi i do zamene identiteta, svakako je najbolje da pogledaš film!

9. The Holiday

Dve poznanice koje su se upoznale preko interneta se dogovore da zamene mesta stanovanja na neko vreme i to baš pre Božića. One tada upoznaju i neke ljubavi, pa im praznici postanu mnogo drugačiji nešto što su zamišljale.

10. The Holiday Calendar

Magični kalendar koji predviđa budućnost je glavni lik ove priče, a i njegova vlasnica kojoj treba malo praznične čarolije. Ovog Božića on će se potruditi da dobije i ljubav.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn