Pretraži

MILI BOBI BRAUN POKAZLA NESAVRŠENOSTI: Ovako izgleda lice glumice bez trunke šminke i filtera! (FOTO)

Showbiz
0
mili bobi braun
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mili Bobi Braun je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj se vidi da glumica na licu ima akne, a ovaj potez je oduševio njene pratioce.

Svi verujemo da su poznate ličnosti, pogotovo one koje viđamo u holivudskim filmovima, savršene i da nemaju mana kada je izgled u pitanju. Njihova lica nam deluju savršeno, bez ikakvih mana, a njihve figure kao izvajane, međutim izgleda da svi zaboravljamo na „blagodeti“ modernog doba.

Pored sve šminke, filtera, i načina ulepšavnja na društvenim mrežama teško je proceniti kako izgledaju koje poznate ličnosti, šta je stvarnost a šta samo poziranje.

Svi ponekad želimo da vidimo da su i slavne ličnosti ponekad samo obični ljudi i da imaju iste probleme kao i mi. Zvezda serije „Stranger things“ je sada objavila fotografiju bez šminke i pokazala da  je njena koža daleko od savršene, budući da se i ona, baš kao i veliki broj mladih devojaka širom sveta, bori s aknama!

Ona ima 19 godina i koža joj još uvek nekada „podivlja“,  što nam je većini, nažalost, dobro poznato. Bilo da smo pojeli nešto što ne odgovara našoj koži, da smo u PMS-u ili je u pitanju bilo koji drugi razlog – pojava akni  na licu je nešto što se događa mnogima, nešto što je stvarno, a ova stvarnost ne zaobilazi ni slavne koji na fotografijama uvek izgledaju savršeno.

Mili je tako pokazala glamuroznu fotografiju sa snimanja, gde je imala šminku, a nakon te fotografije je objavila i jednu bez šminke. Usput je i reklamirala svoj brend za negu kože koji je ova poznata glumica sasvim sama pokrenula sa svega 15 godina. Ona je ovom prilikom tražila i savete svojih fanova, tražeći im preporuku za neke druge proizvode za borbu protiv akni.

 

U komentarima je zavladalo opšte oduševljenje jer je odlučila da bude iskrena i da pokaže da je normalno imati akne na licu.

Umesto da se pravi da je savršena, odlučila je da bude realna i taj potez je naišao na oduševljenje svih. Čak i slavni, koji imaju pristup svim mogućim preparatima i profesionalcima, idalje imaju problema s kožom.

Ako Mili može da pokaže svoje akne celom svetu, zašto bi ijedna devojka bila postiđena zbog svojih?

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz