Pretraži

MILI BOBI BRAUN ŠOKIRALA SVE: Glumica se priprema da kaže „zbogom“ seriji „Stranger Things“!

Popcorn
0
mili bobi braun
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mili Bobi Braun spremna je reći „zbogom“ seriji „Stranger Things“.

Nakon što je godinama bila deo glumačke postave Netflixove veoma uspešne serije, mlada glumica je sada izjavila kako je spremna da se pozdravi s ulogom u naučno-fantastičnoj seriji.

Glumica je u intervjuu za časopis Glamour objasnila koji su razlozi takve odluke.

–  „Stranger Things“ mi oduzima puno vremena za snimanje i to me sprečava u stvaranju priča koje su za mene strastvene, tako da sam spremna reći: „Hvala i doviđenja’“ – otkrila je ova dvadesetogodišnjakinja.

 

Mili je imala samo 11 godina kada je 2016. prvi put dobila ulogu Eleven u seriji „Stranger Things“, ali glumica je rekla kako joj je baš ta uloga dala sve „alate i resurse da postane bolja glumica“.

– Bio je to tako važan faktor u mom životu, ali to je kao završetak srednje škole. Spremni ste krenuti, procvetati, napredovati i zahvalni ste na vremenu koje ste imali, ali je vreme da stvorite vlastitu poruku i živite vlastiti život –  rekla je Mili za glumačku ulogu koja joj je promenila život.

Nova sezona serije „Stranger Things“ trebalo bi da bude prikazana na proleće 2025. Mili će odraditi sezonu za koju se piše da će joj ujedno biti i poslednja i očigledno planira da se posveti drugim stvarima u životu.

 

Mili nije samo glumica, ona je i preduzetnica. Vlasnica je poznatog skincare i makeup brenda „Florence by Mills“, a oprobala se i u pisanju. Naime, nedavno je u prodaju pušten njen prvenac, roman „Nineteen Steps“. Vrlo je svestrana, a očigledno je da u tome ima i podršku svog verenika Džejka Bon Džovija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Popcorn