Pretraži

5 NAJVEĆIH LAŽI POZNATIH LIČNOSTI: Neke su lagale za estetske zahvate, neke za godine – zbog ovih izjava smejao im se ceo SVET!

Showbiz
0
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Laži poznatih ličnosti nekada mogu biti izuzetno maštovite, a mi vam donosimo pet najzanimljivijih!

Svi mi nekada znamo biti nesikreni! Nekada preterujemo u prepričavanju, nekada izreknemo laž da ne povredimo nekoga, nekada su u pitanju i neke veće stvari. Bilo da su u pitanju male laži ili velika obmana, svi smo nekada imali trenutak u kom smo slagali. Srećom većina laži je mala, i mogu proći kao takozvane „bele laži“, pa zbog toga prolaze kao neopažene.

Sa druge strane, ako si poznata ličnost i ako gomila fanova i medija svakodnevno prate tvoj život, mala je šansa da će ma koliko mala laž proći neopaženo. Ako uzmemo u obzir da se svaki pokret Holivudskih zvezda snima, svaka reč zapisuje i svaki momenat fotografiše, sigurno je da ćemo ih uhvatiti u nekoliko laži. Čak ni sve njihove laži ne privlače preveliku pažnju, ali neke ostaju da se pamte godinama, a mi vam predstavljamo neke od njih.

Paris Hilton – „Ne drogiram se“

Mnoge poznate ličnosti nažalost koriste drogu i mnoge često budu uhvaćene. Neke od njih su Kejt Mus, Lindi Lohan i Paris Hilton. Paris je ipak u ovoj laži uhvaćena više puta. Nakon što je bila u zatvoru, poznata zvezda je gostovala u emisiji Larry King Live. Tom prilikom Paris su upitali da li je nekada konzumirala drogu, a ona je istoga momenta rekla da nikada nije probala.

Uprkos njenom brzom odgovoru ona je malo nakon toga uhvaćena kako konzumira marihuanu, a te slike su ubrzo postale viralne. Iako su mnogi pomislili da je tu kraj godinu dana nakon ovoga intervjua Paris je uhvaćena zbog posedovanja kokaina. 2008. godine u njenu kuću su upali provalnici. Poznata grupa tinejdžera Bling Ring koja je te godine pljačkala kuće poznatih uključujući i Parisinu. Oni su naveli šta su iz čije kuće ukrali. Stvari ukradene iz Parisine kuće na Beverli Hilsu uključivale su nakit, odeću, cipele, novac i kokain. Paris je, međutim i ovo demantovala

Čak je jednom prilikom uhvaćena u vožnji sa svojim tadašnjim dečkom Sajom Vejtsom, a tom prilikom su kod nje pronašli o,8 grama kokaina. U policijskoj stanici, Paris Hilton je dala nekoliko neuverljivih objašnjenja, prvo je trvrdila da tašna nije njena, a zatim da je mislila od paketića sa kokainom da su žvake.

Paris Hilton
Screenshot: Instagram/parishilton

Viktorija Bekam – „Imam prave grudi“

Davne 1999. godine Viktorija Bekam je bila jedna od najpopularnijih pevačica u svetu. Ona se u to vreme pojavila u javnosti sa očigledno uvećanim grudima. Ipak, kada su je pitala da je posegnula za estetskom hirurgijom, ona je to demantovala. Ona je tom prilikom izjavila:

– Potpuno sam prirodna, sa izuzetkom noktiju…

Ipak, kažu da ako želiš da lažeš moraš da imaš dobro pamćenje, a izgleda da se ona tu preračunala. Dvanaest godina kasnije ona je u jednom intervjuu slučajno spomenula da je izvadila silikone iz grudi. Kada ju je novinarka upitala o čemu tačno govori, Viktorija se zakašljala i odbila da dalje govori na tu temu.

Foto:Printscreen/Youtube:Netflix
Foto:Printscreen/Youtube:Netflix

Bijonse – „Sama pišem pesme“

Svima je poznato da je Bijonse prvenstveno bila članica grupe Destiny’s Child i još od tada ona je potpisala apsolutno svaku pesmu koju je snimila. Nekada se dešavalo da us njene pesme već napisane i snimljene od strane nekih drugih izvođača, ali ona je i tada uspevala da te pesme potpiše kao svoje. Jednom prilikom je pričala o svom albumu „B-Day“ iz 2006. godine i tada je izjavila je da je napisala većinu pesama uključujući i „Irreplaceable“. Ipak, Ne-Yo je kasnije otkrio da je tu pesmu napisao za sebe, ali da mu se činilo da će bolje zvučati iz ženske perspektive.

Tokom 2010. godine „Diva“ producent Bangladeš je za sajt Bossip otkrio Bijonsine  prevare:

– Svi žele da znaju piše li ona sama svoje pesme, ali ona je sada na nivou kada joj se sve daje na gotovo. Ljudi žele da budu deo toga što ona radi. Ili napiše nešto ili samo nakači svoje ime… zato što je šefica!

Bijonse novac, laži
Foto: Youtube printscreen/Beyonce

Britni Spirs – „Čuvam se za brak“

Pevač Džastin Timberlejk i pevačica Britni Spirs mnogima su u vreme dok su bili zajedno bili jedan od omiljenih parova, a ovih dana se nakon izlaska Britninih memoara ponovo pokrenula priča o njima. Pevačica je svojevremeno, dok su bili u vezi, tvrdila da njih dvoje nemaju odnose jer se ona čuva za brak. To je bio važan deo njenog imidža dobre devojke, međutim to je prvo palo u vodu kada je Džastin Timberlejk u jednom intervjuu rekao da „Spirsova nije svetica“ i da je odavno izgubila nevinost s njim.

Britni je 2003. godine u jednom intervjuu priznala:

– Bila sam već dve godine sa Džastinom i mislila sam da je on onaj pravi — ali nisam bila u pravu – rekla je Britni.

Sada je ona u svojim memoarima otkrila da je čak zatrudnela sa Džastinom, ali su ipak doneli odluku da abortira. Ova činjenica svakako opovrgava njenu tvrdnju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Dženifer Lopez i Niki Minaž – laži u vezi godina

Po ovome smo već shvatili da poznate ličnosti vole da se pretvaraju da su nešto što nisu, ali ipak da lažu u vezi godina možda baš i nije očekivano. Ipak, uglavnom dobijemo ono čemu se najmanje nadamo.

Nakon svađe sa menadžerkom Safarijem Samuelom 2011. godine, lične informacije pevačice Niki Minaž su procurele u javnost zajedno sa policijskim izveštajem o incidentu. Taj izveštaj je otkrio da Niki, koja je u tom trenutku tvrdila da ima 26 godina, zapravo ima 28.

Niki nije jedina za čije se godine saznalo putem policijskog izveštaja koji je procureo u javnost. Slična situacija se desila i Dženifer Lopez. Naime, kada je procureo taj izveštaj saznalo se da je ona godinu dana starija nego što je tvrdila. Godina ili dve, mnogi će pomisliti da ne znači mnogo, ali izgleda da je njima ipak značila.

dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia
Photo: Instagram/nickiminaj

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz