Pretraži

ZA SVE JE KRIVA BRITNI?! Džastin Timberlejk obrisao sve fotografije sa društvenih mreža, fanovi ne prestaju da nagađaju šta stoji iza ovog poteza

Showbiz
0
Photo: Instagram/justintimberlake

Poznati pevač Džastin Timberlejk je potpuno izbrisao sadržaj na svom Instagram profilu nakon napada fanova Britni Spirs koji traju već sedmicama.

Džastin Timebrlejk se poslednjih meseci našao u žiži javnosti, i to ne zbog svoje muzike, već zbog veze sa Britni Spris, sa kojom je bio dok su bili tinejdžeri.

Iako je to sada davna prošlost, memoari koje je nedavno obajvila Britni pod nazivom „The Woman in Me“, ponovo su pokrenule priče o ovoj vezi. Naime, ona je priznala da je svojeveremno zatrudnela sa Džastinom ali su zajedno doneli odluku da ipak prekine trudnoću.  Ova vest iznenadila je mnoge njihove fanove, pa su komentarti bili mnogobrojni.

Džastin Timberlejk Britni Spirs
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema rečima izvora Džastin se plašio Britninih memoara, a kanije se ispostavilo da to nije bilo bezrazložno s obzirom da je Britni u memoarima objavila da je on razlog abortusa.

Naime, Britni je u pomenutim spisima navela da je razlog njenog abortusa to što Džastin nije želeo da postane otac.

– Toliko sam volela Džastina. Uvek sam očekivala da ćemo jednog dana imati porodicu. Rekao je da nismo spremni da imamo bebu, da smo premladi – objasnila je ona.

Nakon ovoga mnogi njeni fanovi su se obrušili na pevača. 

Džastin Timberlejk britni spirs
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sada je Džastin obrisao sve sa svog profila, pa su mnogi pomislili da je uzrok toga upravo rekcija Spirisnih fanova.

Jedino što je ostalo je na profilu je profilna fotografija na kojoj vidimo Timberlejkove oči. Iako hitmejker tek treba da ponudi objašnjenje za novi početak, izvori su potvrdili za Page Six još u septembru 2023. da ima novu muziku, a objaviće je ove godine.

Svetke zvezde u ovim slučajevima često praktikuju da sve objave pre premijere izbrišu. Ipak, mnogi sumnjaju da kod Timebreljka nije o tome reč, već se drže toga da je razlog njegovog pvlačnja napad Britninih fanova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz