Pretraži

DŽASTIN TIMBERLEJK U STRAHU OD BRITNI SPIRS: Detalji iz pevačicinih memoara ne prestaju da šokiraju javnost

Showbiz
0
Foto:Printscreen:Instagram/britneyspears

Pevačica Britni Spirs nedavno je odlučila je da otvori dušu u svojim memoarima koji će biti u prodaji od 24. oktobra, a neke priče koje su se našle u memoarima već su poznate publici i već privlače veliku pažnju.

Jedna od najpopularnijih plavuša pažnju medija i fanova privlači ne samo njenim izvanrednim pesmama već i ubudljivim i turbulentnim životom. Ona je sada rešila da svoje životne priče podeli sa svojim fanovima u knjizi pod nazivom The Woman in Me i da napiše autentičnu priču bez cenzure.

Jedna od priča koja je šokirala sve i izavala veliku pažnju jeste priča o tome kako je pevačica tokom svoje veze sa kolegom, pevačem Džastinom Timberejkom zatrudnela, ali kako su zajedno doneli odluku da ipak abortira. Ova vest iznenadila je mnoge njihove fanove, pa su komentarti bili mnogobrojni, a nisu izostali ni Džastinovi komentari.

Prema rečima izvora Džastin se plaši kako će njegova bivša devojka predstaviti njihovu romansu u svojim memoarima.

– Veza im je, podsetimo, „pukla“ zbog njene navodne prevare, ali Džastin je taj koji se i plaši onoga što će „danas-sutra dodatno biti servirano za javnost“ – rekao je neimenovani izvor.

– Ma, ovo je njenih pet minuta i ona će ih iskoristiti da ispriča priču iz svog ugla… Ništa više od toga – tvrdi je drugi insajder u razgovoru za „Page six“, siguran da pevačica bivšeg ni na koji način nije napala „crno na belo“.

Nažalost i Džastin će kao i mi morati ipak da sačeka 24. oktobar kako bi sa sigurnošću znao šta je sve ova pop ikona sve predstavila u svojim memoarima.

Britni Spirs
Photo: Instagram/britneyspears

Još jedna zanimljivost koja se navodi u memoarima tiče se pevačicine majke. Ona je istakla kako je još u osmom razredu osnovne škole počela da pije koktele sa majkom, a ta informacija je izazvala mnogobrojne kritike.

– Počele smo iz zabave, negde od osmog razreda, mama i ja smo se vozile dva sata od Kentvuda do Biloksija u Misisipiju, i dok smo bile tamo, pile bismo ‘daiquiris’, a naše bi koktele zvale ‘toddies’ – ispričala je pevačica, kako prenosi People.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz