Pretraži

BIJONSE SE BAVI PČELARSTVOM, DŽONI DEP OBOŽAVA BARBIKE: 16 najčudnijih hobija poznatih ličnosti koje će vas šokirati

Showbiz
1
Bijonse hobi
Foto: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznate ličnosti se svakako trude da se po svemu istaknu, pa je takav slučaj i kada je izbor hobija u pitanju.

Kada je reč o hobijima, mnogi će pomisliti na pecanje, skupljanje markica ili nešto slično, međutim, kada su u pitanju poznate ličnosti, sa njima je slučaj nešto drugačiji. Imajući u vidu činjenicu da su uvek pod budnim okom javnosti i da se svaki njihov korak prati, tako su u javnost dospele informacije i o tome kako zvezde najviše vole da provode svoje slobodno vreme.

Dok jedni uživaju u ekstremnim sportovima, druge smiruje pletenje, a neki od njih vreme provode na nešto bizarniji način.

Donosimo vam listu najbizarnijih hobija slavnih ličnosti:

1. Anđelina Džoli

Poznatu glumicu svi znamo iz njenih akcionih filmova punih opasnoti, a izgleda da je ovu ljubav prenela i na privatan život. Umesto markica, ova poznata glumica odlučila je da njen hobi bude  skupljanje bodeža iz raznih krajeva sveta. Anđelina je čak jednom prilikom izjavila i da spava sa bodežima, kao i da oko vrata nosi epruveticu sa krvlju svog bivšeg supruga.

anđelina džoli
Foto: Massimo Valicchia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

2. Džoni Dep i neobičan izbor hobija

Za poznatog glumca se svakako može reći da izlazi iz granica svakidašnjeg, pa se od njega mogu i očekivati čudni hobiji. On, naime, voli da se igra sa lutkama. Jednom prilikom je otkrio da zaista voli igre sa barbikama, kao i da se sa svojom ćerkom igrao sa poznatim lutkicama, tako što je menjao glas.

Međutim, skupljanje barbika nije najčudniji hobi poznatog glumca. Naime, Džoni u slobodno vreme skuplja skelete golubova.

džoni dep
Foto: CHRISTOPHE SIMON / AFP / Profimedia

3. Bijonse

Ova pevačica najviše voli da čita krimi romane, pa se tako posvetila skupljanju istih, ali pored toga ona se u slobodno vreme bavi pčelarstvom. Pevačica je jednom prilikom otkrila da na svom imanju ima desetine hiljada pčela i da voli da pravi med, čime je počela da se bavi zbog svojih ćerki.

Bijonse novac
Foto: Youtube printscreen/Beyonce

4. Rijana

Pored pevanja i mode ovoj slavnoj reperki omiljena zanimacija je sklapanje slagalica. Kako je jednom prilikom rekla, ona uživa da sklapa više malih delića u jednu smislenu celinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RİHANNA (@rihannaofficiall)

5. Bred Pit

Bivši muž Anđeline Džoli ima nešto bezopasniji hobi od njenog. On uživa u igranju sa keramikom i pravljenu originalnih mozaika i skluptura. Ovaj hobi je inače preuzeo od Leonarda Dikaprija.

Dženifer Aniston Bred Pit, hobi
Foto: Laura Farr / ADMedia / Profimedia

6. Tom Kruz

Glumac poznat po neobičnim izborima, počevši od religije, načina trošenja novca, njegov omiljeni hobi je mačevanje. On je ovim hobijem zarazio i svoje prijatelje, kao što su bivši fudbaler Dejvid Bekam i glumac Vil Smit. On takođe ima odvojenu sobu za ovaj hobi.

7. Nikol Kidman

Još jedna poznata ličnsot koja voli ekstremnije hobije je ova poznata glumica. Ona obožava da skače iz padobrana, a pored toga voli i da sakuplja stare i retke izraelske novčiće.

Photo: Instagram/ nicolekidman

8. Džastin Biber

Poznati pevač Džastin Biber je ljubitelj rubikovih kocki. On ovu poznatu kocku sklapa za minut i dvadeset i tri sekunde!

Džastin i Hejli Biber, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

9. Paris Hilton

Paris Hilton je neko od koga bismo očekivali da joj hobi bude skupljanje torbi ili cipela, međutim ona ima mnogo neobičniji hobi. Naime ona je izjavila da joj je omiljeni hobi hvatanje žaba! Na svom ranču u Nevadi često ide da  hvata žabe, koje kasnije pušta u prirodu.

Osim ovoga hobija, ona takođe obožava da obilazi izložbe prastarih radija, a tokom godina je čak i naučila da sama restauira veoma stare komade.

paris hilton
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

10. Brus Vilis

Ovaj pozanti glumac takođe ima hobi sa kojim ga niko ne bi povezao. Glumac svira usnu harmoniku. On obožava bluz, pa povremeno uzme harmoniku i svira je. Glumac se potrudio da sam savlada tonove, pa se ispostavilo da ipak ima talenat. On ponekad svira na svojim gostovanjima u emisijama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw)

11. Meril Strip

Ova dobitnica Oskara uživa u pletenju. Ona uz pomoć ovog hobija uspeva da se smiri, a on joj omogućava da se izmesti i postigne balans u mislima. Ona nekada posegne za iglama i u pauzama na snimanjima.

Meril Strip, hobija
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

12. Majk Tajson

Nekada poznati bokser svoje penzionerske dane je provodi na veoma zanimljiv način. Naime, on je  uživa da posmatra trke golubova. Trke golubova su inače česta pojava u zemljama Severne Amerike, a on je bio  poznat po tome da je veoma posvećen treniranju svojih golubova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

 

13. Mila Kunis

Ova poznata glumica je opsednuta igranjem igrica, a omiljena joj je Warcraft. Ona je jednom izjavila da sate i sate provodi u online igranju, pa ako je u tome i upola dobra kao u glumi onda je zaista ozbiljan gejmer.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

14. Tom Henks

Tom Henks, još jedan dobitnik Oskara, voli da sakuplja stare pisaće mašine, koje njemu ne služe samo za skupljanje prašine. On takođe piše knjige, a  takođe je napravio aplikaciju Hanx Writer, koja se koristi za pisanje na Ajfonu, a dok pišete na telefonu, možete da čujete zvuk pisaće mašine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Hanks Fans (@tomhanksfansite)

15. Klaudija Šifer

Poznata nemačka manekenka Klaudija Šifer jednom prilikom je objasnila kako voli dlakava stvorenja, još od rođenja, a među njima su i dlakavi pauci. Manekenka obožava da ih dodiruje, a njena kolekcija odeće koju je objavila 2011. godine bila je inspirisana upravo paucima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

16. Ilon Mask

Osnivač „Tesle“ Ilon Mask opsednut je filmom Džejms Bond, pa je tako njegov hobi skupljanje suvenira vezanih za ovaj film. Mask poseduje Lotus Esprit, auto iz poznatog Bondovog filma iz 1977. godine. On je jednom naveo da pokušava da taj auto pretvori u auto – podmornicu koja se pojavila u filmu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Musk Elon (@official___elon__musk_)

 

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz