Pretraži

ZA OVAJ DETALJ NIKO NIJE ZNAO: Otkrivena tajna filma „Sam u kući“ koja je iznenadila mnoge

Popcorn
0
Photo: Instagram/homealone1992

Svi se dobro sećaju kultne scene iz filma "Sam u kući" u kojoj Kevin Mekalister uživa u udobnoj fotelji u hotelskoj sobi dok gleda crno-beli film i scenu žestoke rasprave između gangstera po imenu Džoni i čoveka poznatog pod imenom Snejks.



Snejks dolazi u Džonijevu kancelariju govoreći mu da ima neke stvari, ali Džoni mu odgovara da ih ostavi na pragu i krene. Zbunjeni Snejks zatim pita za novac koji duguje, ali Džoni kreće sa odbrojavanjem nakon čega počinje da puca.

Foto: Youtube printscreen/Movieclips

Foto: Youtube printscreen/Movieclips

 

Zadrži kusur, ti prljava životinjo! – kaže mu Džoni dok puca u Snejksa, a Kevin je ovu scenu kasnije iskoristio kako bi zavarao dostavljača pice, a kasnije i lopova Marva.


Foto: Youtube printscreen/Movieclips

Foto: Youtube printscreen/Movieclips

 

Reč je o filmu pod nazivom "Anđeli s prljavim dušama", koji se pojavljuje u prvom i drugom delu kultnog ostvarenja "Sam u kući", međutim mnogi fanovi šokirali su se kada su saznali da ovaj film zapravo – ne postoji! Među njima je bio i glumac Set Rogen kog je iznenadilo ovo otkriće.

  • Celo svoje detinjstvo mislio sam da je film koji Kevin gleda u Sam u kući (Anđeli s prljavim dušama) zapravo stari film –  napisao je.

Ispostavilo se da su i mnogi drugi bili podjednako zapanjeni kada su otkrili da se zapravo radi samo o lažnom filmu, odnosno sceni snimljenoj za potrebe filma "Sam u kući". 

Zanimljivo, gangsterska scena snimana je u napuštenoj školi početkom 90-ih, a lažni gangsterski film inspiriran je kriminalističkim filmom "Angel's With Dirty Faces" iz 1938. s Džejmsom Kegnijem, Hemfrijem Bogartom i Patom O'Brajanom u glavnim ulogama.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Popcorn