Pretraži

MEMOARI BRITNI SPIRS NA METI PODSMEHA: Pevačica brutalno ismejana u poznatoj emisiji, fanovi stali u njenu odbranu

Showbiz
0
Foto:Printscreen:Instagram/britneyspears

Memoari pevačice Britni Spris postali su tema podsmeha u popularnoj američkoj emisiji, a Britnini fanovi su burno reagovali zbog ovakvog ponašanja.

Svetski poznata pevačica Britni Spirs nedavno je odlučila da otvori dušu u svojim memoarima pod nazivom „Žena u meni“ i ispriča najtajnije stvari iz svog života. Njeni memoari su ugledali svetlost dana 24. oktobra, a već su postali jako čitani i komentarisani.

Priče iz njenog života mnogima su privukle pažnju, naročito priča o abortusu. Naime, zvezda je zatrudnela dok je bila tinejdžerka i u vezi sa poznatim pevačem Džastinom Timberlejkom. Ovo je izazvalo empatiju kod mnogih, ali su neki doživeli ove momente kao savršene da naprave šalu.

Popularna emisija „Subotom uveče uživo“, inače pravi parodije na razne društvene situacije. Ovom prilikom oni su rešila je da to isto učini i sa memoarima pevačice, ali reakcije na to nisu bile pozitivne.

Džastin Timberlejk Britni Spirs
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oni su napravili skeč u kom imitiraju razne poznate ličnosti koje su nedavno bile na kastingu da čitaju pevačicinu knjigu za audio izdanje, pa su tako karikirali razne javne ličnosti, koje su navodno ismevale delove knjige.

Ovo se fanovima nikako nije svidelo, budući da smatraju da su stvari koje je Britni iznela u svojim memoarima veoma traumatične i da nikako nisu za šalu.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz