Pretraži

„BIO SAM JAKO LOŠE PSIHIČKI“: Vuk Mob otvorio dušu o najtežim životnim trenucima, pa priznao da se borio sa najcrnjim mislima

Showbiz
0
vuk mob
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, otvorio se u jednom podkastu i bez zadrške progovorio o najtežim životnim trenucima.

Reper Vuk Mob uvek privlači dosta pažnje, kako svojom muzičkom krajierom, tako i privatnim životom. U poslednje vreme dosta pažnje je privukao svojom vezom sa pevačicom Tijanom Milentijević sa kojom je zvanično bio u vezi nešto više od dva meseca, a njihova romansa, ali i raskid, uzburkali su javnost.

Vuk je sada odlučio da se otvori pred kamerama, pa je u jednom podkastu ispričao tajne iz svog privatnog života, otkrivši kako se u jednom periodu života psihički osećao jako loše, zbog čega je pomišljao na najgore, a potom se osvrnuo i na razloge koji su doveli do kraja ljubavi sa bivšom izabranicom Oliverom, ali i koleginicom Tijanom Em sa kojom je nedavno okončao romansu.

Vuk je danas jedan od naših najpopularnijih repera, sa mnoštvom fanova koji obožavaju njegove hitove, a sada je otkrio da je još od malih nogu znao da će muzika biti njegov poziv, kao i kako je snimio prvu pesmu.

– Da. Prvu pesmu sam napisao i snimio na kasetofonu, ne sećam se preko čije trake sam presnimio glas. Izbacio sam je 2009. godine sa Rastom i Kajom Ostojić. Nikada nisam mislio da ću se od toga obogatiti, sve je išlo iz srca – rekao je on iskreno u ispovesti za Informer TV.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Ono što je negde ustaljeno mišljenje, jeste da život repera uvek uključuje opijate i alkohol, kao i dosta žena, pa je Vuk otkrio da li je i kod njega takav slučaj.

– Ja se nikada nisam drogirao, čak ni probao. Jesam jednom dim trave, ali nikada ništa više od toga. Bilo je ponuda na svakom nastupu, uglavnom od vlasnika klubova, ali me to nije zanimalo. Kada su žene i alkohol u pitanju, tu nisam znao da se kontrolišem, dok nisam upoznao Oliveru.

S obzirom na tu izjavu, voditelja je zanimalo koji je onda bio razlog da raskine sa Oliverom, sa kojom je inače bio veren i sa kojom ima prlepu ćerku Teonu.

– Svega je tu bilo, ali moram da kažem da je laž sve što je u medijima tada izlazilo o nama. Niti sam ja nju prevario, niti je ona mene, samo se desilo mnogo stvari u tom trenutku koje ja nisam mogao da podnesem. Ja sam bio taj koji joj je rekao da se skloni od mene. Smrt oca je nešto sa čim sam se dugo borio i bio sam jako loše psihički, čak sam sebi pokušao da oduzmem život – rekao je Vuk, pa objasnio kako je došlo do toga.

– Ne znam kako, mnogo sam pio… Jedno veče sam bio „duboko u flaši“, seo sam u auto, dao gas do daske i pustio volan. Nisam mario za sebe i nisam mislio ni na šta u tom trenutku. Ali onda mi je pred očima blesnula slika moje ćerke i života koji je čeka. Nisam želeo da odrasta bez očinske figure – završio je ispovest.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

S obzirom na to da je mlad i poznat, može se pretpostaviti da je reper poželjan kod mnogih devojka, a sada je priznao i da su mu se dešavale „afere“ sa obožavateljkama.

– Uf, jesam. To uglavnom bude posle nastupa. One dođu da se slikaju… Ispoštujem sve, neku malo manje, neku malo više (smeh) – rekao je , pa objasnio kako mu često šalju provokativne fotografije na Instagram.

–  Šalju sve i svašta, najviše intimne delove tela. To sve bude na foru: „Kako ti se dopada? Hajde dođi…“ I ja odem, šta ću, slab sam na žene.

S obzirom da je u poslednje vreme najviše pažnje privukao dok je bio u vezi sa pevačicom Tijanom Em, sve je zanimao razlog njihovog rastanka.

– Tijana je fenomenalna devojka, mi se nismo nijednom posvađali za tri meseca. Intimni odnosi su bili odlični i sve je funkcionisalo, ali problem je opet bio u meni. Kada počnem da se vezujem za nekog, odmah prekidam. Ne znam kada će to proći, ali za sada je tako – završio je on za „Informer TV“.

vuk mob tijana em
Foto: Instagram printscreen

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz