Pretraži

„BLOKIRAN SAM“: Vuk Mob otkrio detalje odnosa sa bivšom verenicom, pa progovorio o NOVOJ LJUBAVI (VIDEO)

Showbiz
1
vuk mob
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Nakon mnogih spekulacija o njegovom privatnom životu i karijeri, Vuk Mob je odlučio da otkrije istinu u svemu eksluzivno za naše kamere i najpoznatiju showbizz emisiju IDJHot.

U toku protekle nedelje, sve je iznenadila vest da je popularni reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob u vezi sa 9 godina mlađom pevačicom, Tijanom Milentijević.

Iako su neko vreme krili svoj odnos od očiju javnosti, nakon što je ova informacija dospela u medije, oni su odlučili da svoj odnos obelodane na društvenim mrežama, te sada gotovo svakodnevno imamo priliku da vidimo kako uživaju o svojoj ljubavi.

S obzirom na to da je Vuk na neko vreme odlučio da se povuče iz javnosti, ne samo što se tiče ljubavnog života, već i karijere, on je sada za naše kamere otkrio šta se krije iza ovakve odluke.

„Malo sam se prezasitio svega. Desilo mi se svašta u životu, izgubio sam sebe u tom periodu i onda sam nekako morao da vratim svoj život nazad, da sklopim kockice, da mogu ponovo da nastavim da stvaram muziku. Snimio sam preko 20 pesama, ali od tih 20 će izaći 12,13, najviše 14. Mada, svaki dan snimim nešto novo i izbacim staro i ubacim novo, ali biće zanimljiv album to je jedino što mogu da kažem“, rekao je reper o svom albumu prvencu na kom radi.

„Jako je raznolik. Radio sam i tvrđe pesme i komercijalnije, klupske, ljubavne. Baš sam se potrudio da bude za svakog ponešto, da ne bude sve na isti fazon, već da sve ima priču“, dodao je on.

Poznato je da je Vuk Mob pre nekoliko godina uživao u ljubavi sa Oljom, iz koje se rodila njihova ćerkica Teona, a par je neko vreme bio i veren. Nakon razlaza, njihov odnos je bio turbulentan, a sada nam je otkrio nešto više o tome kako funkcionišu.

„Okej je, kompatibilni smo, to je najbitnija stvar zbog naše ćerkice, da budemo u dobrim, korektnim odnosima. Mi smo doživotno vezani i smatram da ako je već tako da je pametno da budemo prijatelji. Nismo mogli kao par, ali možemo kao prijatelji da funkcionišemo, da je izvedemo na pravi put“, naveo je Vuk, a potom priznao kako se slažu kada je vaspitanje ćerke u pitanju.

„Nemamo neslaganja kada je Teona u pitanju, uglavnom gledamo u istom pravcu kada je to u pitanju.“

Ipak, kada se radi o društvenim mrežama, Olja često zna da prokomentariše Vuka i njegove postupke na sebu svojstven način, a on je sada rekao kako reaguje na njene objave.

„Iskreno ja ništa od toga nisam ispratio, tako da stvarno nemam komentar. Ne gledam, ne pratim, blokiran sam“, rekao je reper kroz smeh, a potom dodao:

„Olja… Olja je takva, nema razloga. Mi se čujemo 25 puta dnevno, svaki dan. Ali ne pratimo se na Instagramu, mislim nema potrebe, ona vodi svoj život, ja svoj.“

Kada se radi o privatnom životu i novoj ljubavi u kojoj uživa, Vuk je otkrio da li o ovim temama priča sa bivšom verenicom, ali i kako gleda na to što je javnost upućena u svaki detalj.

„Ja sa Oljom nema šta da pričam na tu temu, kao ni za njen ljubavni život. To su odvojene stvari, to se ne tiče našeg deteta i onda nema potrebe da pričamo o tome nešto previše. Sve što ja uradim je javno, ja sam javna svojina, javna ličnost, sa partnerkom ću izaći u javnost što je normalna stvar, ne mogu da je krijem ispod kamena, ni ne želim to da radim“, dodao je on.

Šta je Vuk Mob još otkrio o ulozi roditelja i karakteru ćerke, kao i druge najvažnije vesti i aktuelnosti iz showbizz-a, možete pogledati u najnovijem izdanju IDJHot-a, voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz