Pretraži

O OVOM ODNOSU BRUJI JAVNOST! Vuk Mob novim oglašavanjem otkrio šta se zapravo dešava u njegovom ljubavnom životu!

Showbiz
0
vuk mob
Foto: Instagram printscreen/iamvukmob

U poslednjih par dana, reper Vuk Mob i pevačica Tijana Em ne prestaju da intrigiraju javnost svojim odnosom. 

Vest o njihovoj vezi je pre nešto više od dva meseca probudila interesovanje javnosti. Popularni par najpre nije želeo da komentariše njihov odnos, međutim posle izvesnog vremena oni su svoju vezu potvrdili na društvenim mrežama.

Vuk i Tijana su često delili zajedničke trenutke, te smo imali priliku da ih više puta vidimo kako uživaju u ljubavi i razmenjuju nežnosti. Zato je za sve bilo iznenađenje vest da je par raskinuo. 

Ovu informaciju je sa medijima podelio neimenovani izvor, koji je između ostalog naveo da su Vuk i Tijana zbgo prevelikog pritiska javnosti odlučili da se razdvoje.

Vuk Mob je potom za „Telegraf“ dao izjavu, koju su gotovo svi protumačili kao demant. Pored toga što je istakao da želi da sačuva privatnost, on je naveo da su on i pevačica u super odnosima.

Ljudi odmah pišu to zato što sam sklonio sliku. To su gluposti, slika k’o slika. Tijana i ja smo super“, rekao je reper.

Međutim, do obrta je došlo juče kada je Tijana gostujući na televiziji „Kurir“, otkrila da zapravo jeste došlo do raskida sa popularnim izvođačem.

„Istina je da smo prekinuli vezu, ali nismo se posvađali. Mi smo u super odnosu, čujemo se svaki dan. Tako da ne znam šta će na kraju biti, samo trenutno više nismo zajedno, ali Bože moje. Dakle, nije raskid, nego je komplikovano. Takav nam je trenutak došao, možda se i pomirimo“, rekla je ona i ostavila prostora za pomirenje.

Nedugo nakon njene izjave, oglasio se i Vuk koji je dao završnu reč o njihovom odnosu.

„Mi jesmo super, idemo danas zajedno na rođendan. Nismo zvanično u vezi, ali smo u super odnosima. Mi kao da nismo raskinuli, čuli smo se jutros, sve najnormalnije“, objasnio je Vuk za „Telegraf“, dodavši da će „videti šta će biti sa njihovim odnosom“, te da ne može da kaže da li će se pomiriti ili ne.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz