Pretraži

VUK MOB I TIJANA EM RASKINULI?! Poznati par neočekivanim potezom pokrenuo spekulacije da je ljubavi došao KRAJ

Showbiz
2
vuk mob tijana em
Foto: Instagram printscreen

Reper Vuk Mob i Tijana Em su napravili potez koji je sve naveo da se zapitaju da li je ovaj par i dalje u vezi, ili je romansa okončana nakon dva meseca ljubavi.

Romansa Vuka Moba i Tijane Em već neko vreme privlači pažnju javnosti i medija. Nakon što su obelodanili svoju vezu, mediji i fanovi su pratili svaki njihov korak, a njihovi obožavaoci oduševljeno su komentarisali njihovu ljubav. Ipak, u trenutku kada se činilo da su na vrhuncu svoje ljubavi, desilo se nešto što je pokrenulo spekulacije da je ovoj ljubavi ipak došao kraj.

Naime, Vuk je sa svog profila na Instagramu uklonio sve objave na kojima je Tijana, a fanovi su odmah počeli da komentarišu o tome da su na svoju vezu stavili tačku.

Vuk Mob
Foto: Instagram printscrenn/tijanamilentijevic.official

Ovaj potez iznenadio je sve budući da je sve do ovog trenutka Vuk gotovo svakodnevno objavljivao fotografije sa Tijanom, a ona je nedavno komentarisala kako je započela njihova veza i da se nada da će potrajati.

– Vuk se meni javio na Instagramu, a nakon toga je došao na moj nastup. Čuli smo se, videli i nakon toga smo ušli u vezu. Lepo nam je, hvala Bogu, i ja se iskreno nadam da će potrajati. Tek smo ušli u drugi mesec, tako da, za sada nam je super – istakla je Tijana tada za „Informer“

Komentari (2)

  1. […] Pre svega nekoliko meseci romansa Vuka Moba i Tijane Em privlačila je veliku pažnju javnosti i medija. Nakon što su obelodanili svoju vezu, mediji i fanovi su pratili svaki njihov korak, a obožavaoci su oduševljeno komentarisali njihovu ljubav. Ipak, u trenutku kada se činilo da su na vrhuncu svoje ljubavi, desilo se nešto što je pokazalo da je ovoj ljubavi ipak došao kraj. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz