Pretraži

„NIKAD NISAM IMALA OVAKVOG PARTNERA“: Tijana Em otkrila detalje veze sa Vukom Mobom, priznala da li se PRESELILA kod njega

Showbiz
0
vuk mob tijana em
Foto: Instagram printscreen

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, i pevačica Tijana Milentijević nedavno su iznenadili javnost objavom da su već izvesno vreme u srećnoj vezi.

Najpre se u medijima pojavila vest da ovaj par uživa u ljubavi, a nedugo potom oni su ovu vest potvrdili na svojim društvenim mrežama objavom zajedničkih fotografija.

Od tada, ovaj par ne krije koliko je zaljubljen, te se sve češće mogu videti na javnim mestima, u izlascima, kao i na Tijaninim nastupima, a sada je pevačica otkrila da li u njihovom odnosu postoji ljubomora.

Svako je, kada mu je stalo nekog, ljubomoran. I ja sam ljubomorna, ne preterano, ali prosto ne dam svoje. Verujem mu i mislim da i on meni veruje, a poverenje je najbitnije„, rekla je ona, pa otkrila da je Vuk Mob bio taj koji je načinio prvi korak.

Vuk Mob
Foto: Instagram printscrenn/tijanamilentijevic.official

„Vuk se meni javio na Instagramu, a nakon toga je došao na moj nastup. Čuli smo se, videli i nakon toga smo ušli u vezu. Lepo nam je, hvala Bogu, i ja se iskreno nadam da će potrajati. Tek smo ušli u drugi mesec, tako da, za sada nam je super“, kaže Tijana i dodaje da se nije u potpunosti preselila u velelepnu Vukovu vilu, ali ne krije da je češće kod njega nego u svom stanu.

„Nisam se preselila, ali da provodimo previše vremena zajedno i da sam dosta kod njega, to je tačno. Ogromno mi je olakšanje to što se i on i ja bavimo istim poslom, jer je on neko ko me razume i podržava apsolutno u svemu. On mi govori da treba da izgledam dobro i da budem seksi, a to mi mnogo znači u poslu. Bio je prisutan i kada sam snimala spot i podržao me apsolutno u svemu. Nikada dosad nisam imala takvog partnera. Ranije sam imala tremu i blokadu, a s njim to nije slučaj. S njim uživam u svemu, ne smeta mi kada je tu, naprotiv. Znači mi kad je tu“, navela je pevačica, prenosi „Informer“.

Tijana Milentijević je još otkrila da su oni na samom početku veze, te da ne razmišljaju o krupnijim koracima, kao što je ozvaničenje odnosa u vidu braka, već da su pored njihove ljubavi najviše skoncetrisani na karijeru i nove projekte.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz