Pretraži

Tijana Em nakon raskida sa Vukom Mobom ponovo zaljubljena: „Još uvek ne želim da otkrijem ko je on“

Showbiz
0
tijana em

Poznata pevačica, Tijana Em koja je do nedavno privlačila veliku pažnju svojom vezom sa reperom Vukom Mobom, nakon raskida je konačno nastavila dalje, pa otkrila da je ponovo zaljubljena.

Pre svega nekoliko meseci romansa Vuka Moba i Tijane Em privlačila je veliku pažnju javnosti i medija. Nakon što su obelodanili svoju vezu, mediji i fanovi su pratili svaki njihov korak, a obožavaoci su oduševljeno komentarisali njihovu ljubav. Ipak, u trenutku kada se činilo da su na vrhuncu svoje ljubavi, desilo se nešto što je pokazalo da je ovoj ljubavi ipak došao kraj.

Naime, Vuk je sa svog profila na Instagramu uklonio sve objave na kojima je Tijana, nakon čega je svima postalo jasno da je ovoj romansi došao kraj, a izgleda da je sada pevačica rešila da nastavi dalje.

vuk mob tijana em
Foto: Instagram printscreen

Naime, Tijana je gostujući u jednoj emsiji otkrila kako ponovo ima „leptiriće u stomaku“.

– Zaljubljena sam, ali sam sama… Imam simpatiju. Ne želim da otkrijem ko je on, još uvek. Mogu da kažem da sam srećna. Ja sam njemu takođe simpatija, ali još uvek ne radimo ništa po tom pitanju – rekla je Tijana, koja se postidela dok je pričala.

– Sad smišljamo naš prvi dejt! Uživam u ovome… Taj osećaj muvanja, leptirići u stomaku, to mi se baš dopada. Posle, kada se stvari konkretizuju, dolaze problemi. Nekako nema te magije koja sada postoji – ispričala je potom pevačica u emisiji “Magazin in“.

Podsetimo se, nakon što su Tijana i Vuk raskinuli, mnogi su spekulisali da je u pitanju marketinški trik, ali na kraju se ispostavilo da je raskid stvaran, a ona je jednom prilikom otvoreno govorila o njihovom odnosu.

– Mi smo u odličnim odnosima, situacija je malo komplikovana, ali to se ništa ne zna, tako da ja ne bih pričala. Srećna sam stvarno, mi se čujemo, tako da ćemo videti šta će biti. Ostali smo prijatelji, a možda nećemo ostati samo prijatelji, videćemo. Ne mogu ništa da kažem, ne znam ni ja – rekla je ona jednom prilikom za „Srbija Danas“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz