Pretraži

NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU: Tijana Em se snimila u potpuno novom izdanju, evo kako je Vuk Mob reagovao (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Pevačica Tijana Milentijević, poznata pod nadimkom Tijana Em, ne prestaje da privlači pažnju medija, a sada je to uradila potpunom promenom imidža.

Poznato je da pevačica već neko vreme uživa u ljubavi sa reperom Vukom Mobom. Nakon medijskih spekulacija, njih dvoje su obelodanili svoju vezu na društvenim mrežama i od tada ne kriju koliko su zaljubljeni.

Tijana je nedavno otkrila da uživaju u ljubavi, ali da drastičan korak, poput braka, nije nešto o čemu razmišljaju, već su pored veze oboje podjednako skoncetrisani na svoje karijere.

Da predstavljaju potpuno podršku jedno drugom na svakom polju, govori činjenica da pevačica vredno radi na novoj pesmi, dok je Vuk kompletirao svoj album i nedavno izbacio prvu pesmu sa ovog projekta.

Tijana Em je neretko i tema komentara zbog svog atraktivnog izgleda, a sada je napravila drastičnu promenu kojom je oduševila fanove. Poput mnogih stranih, ali i domaćih zvezda ona se priklonila trendu paža i potpuno skratila svoju kosu na oštri bob.

tijana milentijević
Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Dok se Tijana snimala za Instagram, nju je u isto vreme snimao i njen izabranik Vuk Mob, koji je uz snimak objavio srce, te se čini da mu se pevačicina promena sviđa.

tijana milentijević
Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz