Pretraži

Voyage novom fotkom zapalio mreže! Pokazao izvajane mišiće, a njegov rođeni brat izazvao burne reakcije (FOTO)

Showbiz
1

Popularni reper Voyage svojim izgledom sve više privlači pažnju devojaka.

Kako već neko vreme planira izlazak svog prvog studijskog albuma, kao i veliku letnju turneju, Voyage je odlučio da poradi na svom fizičkom izgledu i dočeka spreman brojne obaveze koje mu predstoje.

On je do sada više puta kretao na personalne treninge, ali su ga brojni poslovni dogovori i naporan tempo sprečavali u tome da se potpuno posveti ovaj obavezi.

Međutim reper je sada u potpunosti rešen da se posveti ovoj aktivnosti, te je uhvatio dobar tempo i više od dva meseca ne izlazi iz teretane. On uz pomoć personalnog trenera radi naporno na svom izgledu, a društvo u teretani mu neretko prave popularni influenseri, kao i njegov rođeni brat.

Jedan od njegovih drugara iz teretane je sada objavio sliku sa treninga u društvu Voyaga. Nakon što je reper fotku podelio na svom profilu usledile su burne reakcije njegovih fanova.

On je za veoma kratko vreme prošao kroz drastičnu transformaciju, te je sada pokazao izvajane mišiće i trbušnjake.

Ono što je takođe privuklo veliku pažnju jeste izgled njegovog rođenog brata Vasilija, koga nemamo često priliku da vidimo. Po svemu sudeći on je takođe redovan u teretani, a mnoge Voyage pratiteljke su ostale oduševljene i njegovim izgledom.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz