Pretraži

Vojaž o „buri“ vezanoj za Breskvicu i Teya Doru: „Drago mi je da moj favorit ide na Evroviziju“

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Muzičar Mihajlo Veruović Vojaž prokomentarisao je dešavanja vezana za Breskvicu i Teya Doru nakon PZE, pa dao svoj sud o protkelim dešavanjima.

Ovogodišnji izbor za Pesmu za Evroviziju digao je veliku prašinu. Naime, tokom finalne večeri pobedu je odnela Teya Dora i pesma „Ramonda“, dok je Breskvica sa pesmom „Gnezdo orlovo“ završila kao drugoplasirana, a mnogi su ovaj ishod nazvali nepravednim.

I dok je Breskvica imala najveći broj poena prema glasovima publike, mnogima je zasmetalo to što je jedna od članica žirija Breskvici dala nula bodova, a ovaj potez izazvao je lavinu komentara na internetu.

Ova tema je izazvala podeljena mišljenja među publikom, ali i javnim ličnostima, a sada se povodom ovoga oglasio Vojaž, reper i Breskvičin bivši dečko.

Izvođač je prvo istakao kako je Teya Dora imala njegovu podršku i kako mu je bila favorit.

Ja sam  Teodori dao javno podršku, čestitao sam joj na uspehu i svaka joj čast i sa srećom na Evroviziji. Drago mi je da je moj favorit otišao na Evroviziju – rekao je reper za Blic.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Vojaž se osvrnuo i na „buru“ koja se digla nakon što Breskvica nije pobedila, uprkos glasovima publike.

– Mislim da se digla prevelika prašina oko nečega što nije toliko suštinski važno za narod. Obe pesme su predobro. I tu Anđelinu pesmu su pravili moji prijatelji, s druge strane mi je žao zbog njih što ta pesma nije otišla. Ali ovi protesti nemaju smisla- smatra on.

– Ja imam svoje mišljenje i svako ima pravo na svoje mišljenje, to je neko muzičko takmičenje, po mom mišljenju. Isto koliko publika ima pravo da odlučuje, isto tako ima i žiri koji je stručan. Toliko godina funkcioniše ovo za Evroviziju, da je sada problem… Meni se lično sviđa više pesma „Ramonda“ – dodao je on za „Blic“.

Inače, ovo nije prvi put da izvođač komentariše PZE. Naime, još pre samog finala on je istakao kako je Teya Dora njegov favorit.

– Moj lični favorit je Teja Dora i „Ramonda“, jer mislim da je Teodora već napravila neki uspeh sa „Džanumom“. Mislim da je najprepoznatljivija u Evropi sa tim – naveo je on tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz