Pretraži

Zaljubljeniji nego ikad! Voyage raznežio devojku romantičnim gestom, Tamara podelila trenutke nežnosti (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati reper Voyage iznenadio je svoju devojku Tamaru Kujačić romantičnim gestom i još jednom pokazao koliko je zaljubljen.

O ljubavnom životu mladog repera spekulisalo se gotovo od samog početka njegove karijere, s obzirom na to da se na sceni pojavio kao dvojac sa tadašnjom devojkom Breskvicom.

Nakon raskida, reper je nastavio solo karijeru, a sav svoj trud je usmerio na novu muziku, dok se trudio da detalje iz privatnog života sačuva što dalje od očiju javnosti.

Međutim, prošlog leta, on je nekoliko puta viđen u društvu javnosti nepoznate devojke, nakon čega je odlučio da konačno predstavi svoju novu izabranicu, a radi se o izvesnoj Tamari Kujačić.

Od javne objave njihove veze, par sve ćešće objavljuje zajedničke trenutke kako sa putovanja, tako i sa reperovih nastupa na kojima mu Tamara često pravi društvo i pruža podršku.

Da je Voyage romantičan pokazao je kroz gestove kojima je iznenađivao svoju devojku, a sada je njegova devojka podelila još jednu sitnicu kojom ju je reper oduševio.

Tamara je naime na svom Instagramu pokazala poklon koji se sastojao od elegatne crne kutije u koju su bile smeštene crvene ruže u obliku srca, dok su se u odvojenoj pregradi nalazili slatkiši.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3

Par je nakon toga okačio i zajedničku fotografiju, na kojoj Voyage nežno ljubi svoju devojku. S obzirom na to da Tamara živi u Norveškoj, te da ona i reper održavaju vezu na daljinu, oni su još jednom pokazali da im ova situacija ne prestavlja problem i da i dalje savršeno funkionišu, zaljubljeniji nego ikad.

Foto:Printscreen/Instagram:voyage.mp3Podsetimo, Voyage je pre izvesnog vremena otkrio kako funkcioniše njihova veza, kao i šta ga je to kupilo kod njegove nove izabranice.

„Devojka mi je u Norveškoj, živi u Oslu. Ovo je jako duga priča i jako je dugo muvanje trajalo. Mi smo se upoznali u Novom Sadu, preko zajedničkog prijatelja. Mnogo mi je bilo lepo, kada sam je upoznao, jer devojka nije uopšte imala dojam ko sam ja. Ona živi u Norveškoj, sluša njihovu muziku. Ono, od naših pevača čula je samo za Cecu. To mi je bilo mnogo zanimljivo jer sam konačno mogao da pričam sa nekim kao Mihailo. I kada god sam sa njom i sada, ja se osećam kao ja, kao običan Mihailo. Kod nje me je najviše privuklo to što je elokventna je i mnogo je pametna devojka. Nije uopšte ljubomorna i imam osećaj da mi veruje 100 posto“, rekao je on tom prilikom za „Blic“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz