Pretraži

Ivana Boom Nikolić otkrila tajnu fit izgleda, pa priznala na koji način se nosi sa hejt komentarima

Showbiz
0
ivana boom nikolić
Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Poznata pevačica Ivana Boom Nikolić na svom Instagram profilu odgovarala je na pitanja pratilaca, a tom prilikom između ostalog otkrila je na koji način održava fit izgled, kao i kako se nosi sa hejt komentarima.

Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama i privlači veliku pažnju fanova još od kada je bila članica grupe „Huricane“. Fanovi uvek vole da saznaju nešto novo iz njenog privatnog života, a sada im je ona dala prostora za to kada im je omogućila da joj postavljaju pitanja na koja je potom odgovarala.

Najviše pitanja bilo je vezano za njen izgled, a jednog pratioca zanimalo je kako pevačica uspeva da ima fit i zategnuto telo.

– Mislim da je najvažnije biti konstantano u nečemu i ne opuštati se previše. Ja sam se 8 godina bavila plesom i mislim da moje telo vrlo dobro pamti, a i ja sam se kroz ples razvijala. Zbog toga nikada ne mogu biti mršavica. Prvi put sam u teretanu ušla kada smo se pripremale za Evroviziju. Danas pokušavam da budem redovna na treninzima, koliko mi obaveze dozvoljavaju i da iz ishrane izbacim sve što ne valja i što mom telu ne prija, pa ćemo videti napredak do leta – odgovorila je ona, pa se osvrnula na još jedno zanimljivo pitanje.

Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Naime, jedan njen fan je upitao za savet kako ne obraćati pažnju na ismevanja i hejt komentare.

Naučila sam to davnih dana. Želim to i tebi! Ne obraćaj pažnju na ljude koji nemaju nikakav cilj, a ni ambiciju u životu. Pozitivne kritike sam uvek volela, ali od namerne negativnosti i spoticanja bežala oduvek. Uvek sam bila svoja i za mene je jedino postojao moj put, moj cilj, moj život i par prijatelja. Ja sam od onih koji sve vide, sve čuju, ali se ne obaziru zbog svog mira i nebitnosti osoba koje su sposobne da namerno povređuju druge da bi se osetile bitnijim. Normalan i srećan čovek nikada neće dozvoliti da se zbog njega osetiš loše. Ne dozovoli da te povredi neko ko od tih hejt komentara dalje ne vidi u životu. Budi iznad situacije – završila je pevačica.

Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz