Pretraži

IVANA BOOM NIKOLIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM: Par snimljen tokom šopinga, a jedan detalj svima je zapao za oko (FOTO)

Showbiz
0
ivana boom nikolić
Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Pevačica Ivana Boom Nikolić je, nakon što je dugo krila detalje vezane za novog dečka, konačno uhvaćena tokom šopinga sa svojim novim izabranikom.

Poznata pevačica i bivša članica grupe „Hurricane“ Ivana Nikolić nekada zna biti prava misterija. Ona je dugo krila od očiju javnosti svog novog dečka i čak je tokom gostovanja u jednoj emisiji vešto izbegavala da odgovori na pitanja o novom izabraniku.

Kako ona ima veliki broj fanova koji je svakodnevno prate, mnoge je zanimalo da saznaju više o njenom ljubavnom životu, pa je mnoge zaintrigriao snimak na kom se vidi  Ivana koja sa svojim novim izabranikom ide u šoping.

Novopečeni par paparaci su uhvatili dok su bili u šopingu u jednom poznatom beogradskom tržnom centru, a na snimcima koje je zabeležila ekipa emisije „Paparazzo lov“ gledaoci nisu mogli a da ne primete jedan simpatičan detalj.

IVANA BOOM NIKOLIĆ
Foto: Youtube printscreen/Paparazzo lov

Naime, Ivanu je dečko strpljivo čekao dok je ona isprobavala odeću i nosio joj kese sa kupljenom garderobom, a kada su završili sa šopingom i uputili se ka garaži, on joj je otvorio vrata od kola, pa su mnogi zaključili da je njen novi izabranik pravi džentleman, a očigledno je i da ljubav među njima zaista cveta.

Inače, pevačicu su nedavno povezivali sa poznatim fudbalerom Vladimirom Volkovom, ali je Ivana jednom prilikom demntovala ove navode, ističući kako su oni samo prijatelji.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz