Pretraži

„Prijatelji su mi nudili pozajmicu“: Ivana Boom Nikolić odgovorila na navode da je bankrotirala, pa otkrila istinu o finansijskom stanju

Showbiz
2
ivana boom nikolić
Foto: Instagram printscreen/ivana_boom_nikolic

Pevačica Ivana Boom Nikolić nakon izlaska iz grupe „Hurricane“ nastavila je uspešno da gradi svoju solo karijeru, a pažnju često privlači i svojim atraktivnim izgledom, kao i talentom za ples.

U poslednjih nekoliko meseci, mladu pevačicu su počele da prate brojne glasine koje su se između ostalog ticale njene karijere, ali i privatnog života.

Tako su medijski naslovi da je pevačica bankrotirala privukli veliku pažnju javnosti. Nakon nekoliko snimljenih spotova i pesama, Ivanu su počele da prate glasine da ima finansijskih problema. Iako pevačica nastupa nekoliko puta u toku meseca i iza sebe ima uspešnu letnju turneju, izvori su naveli da je ona sav novac uložila u karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Nikolic (@ivana_boom_nikolic)

Sada je Ivana o ovim navodima progovorila za IDJTV i otkrila pravu istinu, kao i šta se krije iza pomenutih glasina.

„Ja sam potpuno prestala da čitam te naslove, jer jednom sam se našalila da sam bankrotirala, čak mislim da nisam tako ni izjavila nego da sam rekla nego je bilo neko pitanje vezano za to da li više zarađujem otkad sam solo ili kad sam bila u grupi. Naravno, normalno je kada ulažeš u svoju karijeru, ti možeš da uzmeš 1000 dinara i svih 1000 dinara da potrošiš na spot i pesmu. Mislim sad dajem banalan primer, tako da moje je koliko ja želim da uložim u karijeru i koliko ja novca želim da stavim sa strane“, istakla je ona, a potom dodala da su za nju takvi naslovi najobičnija budalaština.

„Tako da ja mislim da je to bila potpuna budalaština što se davalo na značaju takvim komentarima i naslovima, ali sam se ja našalila da su mi to novinari, moji prijatelji, priredili jer mi se dosta mojih prijatelja iz Niša, koji su odrastali sa mnom, javilo i pitalo da li mi treba neka pozajmica, da mi pošalju pare. Ljudi su poverovali u to, ja sam stvarno neko ko se šali i nemam problem da se našalim na svoj račun i kažem nešto tog tipa, ali mislim nije istina tako da sam ja prestala da se obazirem. Ljudima se ne može udovoljiti, povučem se i ne reagujem“, bila je jasna Ivana Boom Nikolić.

Komentari (2)

  1. Boli me ćoše od pisaćeg stola što je ona u bankrotu. Ja sam u tome otkad sam se rodio, manje ili više. A tako je kod 80 posto građana ove države. Evo sad me zabole i drugo ćoše, pih

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz