Pretraži

Vole se već 10 godina, a ljubav je svakog dana sve jača: Ovako je počela ljubavna priča Nikolije i Relje

Showbiz
0
ljubavna priča nikolije i relje
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najpoznatijih i najskladnijih ljubavnih parova na domaćoj javnoj sceni, Nikolija Jovanović i Relja Popović, ove godine proslaviće punu deceniju svoje ljubavi koja je odolela svim pritscima i preprekama.

Relja je svoj muzički put započeo kao deo grupe „Elitni odredi“ u kojoj se nalazi sa kolegom i prijateljem Vladom Matovićem i koja je beležila nezapamćeni uspeh širom Balkana. Oni su 2014. godine odlučili da ukrste glasove sa svežom energijom na muzičkoj sceni, devojkom koja je javnosti već bila poznata kao jedinica Vesne Zmijanac, Nikolijom.

Već na snimanju spota su sevnule prve varnice između Nikolije i Relje, međutim pevačica je kako je sama istakla neko vreme „bežala“ od Relje i ovog odnosa i to u bukvalnom smislu.

Kad smo se upoznali bili smo u jednom kafiću i sedeli smo jedno preko puta drugog, tek upoznati i jako zaljubljeni i on je pružio ruku i krenuo je da kaže, da peva: „A još bih s tvojih dlanova…“, a onda sam ja dodala: „Vode popio“. Mislim nije on mene jurio, ja sam bežala. Ja sam bežala, to mi je nekako bilo jako koketno i zabavno u tom trenutku, ali pošto je on jako dobar vozač, to je izgledalo kao na filmu, kao pravo jurenje kolima. Pobegla sam te večeri. Našli smo se sledeće, kad sam ja njega zvala. Tako da, bilo je malo muškog, a bilo je malo i ženskog starta. A sledeće večeri sam ga zvala da me pokupi“, istakla je ona jednom prilikom za „Blic TV“.

Oni su svoje viđanje nastavili, a pevačica je otkrila da je reper bio taj koji je nju osvojio, a da ona kada se radi o ljubavi ne zna da sakrije svoja osećanja, te je sve bilo jasno još na samom početku.

On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – „magija“. Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik.“

Međutim, nije sve bilo tako idilično, te se par susreo i sa brojnim ne tako prijatnim situacijama i javnim osudama koje je u najvećoj meri ponela Nikolija. Nakon godinu dana njihove veze, „Elitni odredi“ su doneli odluku o rastanku, a Relja i Vlada su otkrili da smatraju da je najbolje da svako započne solo karijeru.

Fanovi nisu olako prihvatili ove vesti, te su usledile optužbe na Nikolijin račun da je ona krivac za razdor u grupi. O ovom, najtežem životnom periodu, pevačica je nedavno otvorila dušu i iznela šokantne detalje.

„Kada su se oni raspadali, ja sam prvi put zatrudnela sa Reljom i izgubili smo prvo dete. U trenutku kada me novinari zovu i pitaju i prenose mi kako je fan rekao da će da mi iščupa utrobu zbog Elitnih odreda, to je trajalo mesecima, a više puta su i Relja i Vlada istakli, a i ja, da ja nemam apsolutno nikakve veze sa raspadom Elitnih odreda, a najviše sam, čini mi se nekako tog linča opet pretrpela. Ja sam i dan-danas njima kriva, ali mislim to su dve odrasle osobe, drugo ljudi koji prate Vladu i Relju i njihove karijere, vrlo im je jasno ko je kako nastavio da gradi svoju solo karijeru i tu ne treba neko da bude mnogo pametan da misli da sam imala ikakve veze sa tim raspadom. Bilo je jako bolno i ne želim da razmišljam o tome“, otkrila je Nikolija Jovanović.

Kada su se strasti smirile, popularni par je nastavio da uživa u ljubavi, a kao kruna njihove veze došle su njihove dve ćerkice. Par svoj privatni život vešto čuva od očiju javnosti, te na društvenim mrežama ne dele slike svoje dece, a retke su prilike kada govore o porodičnoj dinamici i njihovom odnosu. Ipak, jednom prilikom Nikolija je istakla da joj je drago što je narodu dosadna.

Neophodno je za uspeh da se malo kriješ od medija. Imam skladan brak, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga“.

Kada se radi o njihovim karijerama, Relja i Nikolija redovno beleže vanserijske uspehe i važe za jedne od pokretača novog muzičkog pravca. Tokom godina ostali su dosledni svom stilu, ali često eksperimentišu i donose nešto novo.

Iako jedno drugom predstavljaju najveću podršku i često se savetuju oko posla, poznati par je od pesme „Alkohola litar“ uradio samo jedan zajednički duet pod nazivom „Meduza“, koji na Jutjubu beleži preko 42 miliona pregleda.

U spotu za ovu pesmu, par je snimio prisne scene na plaži, koje su oduševile i raznežile sve fanove koji nemaju često prilike da ih vide u ovom izdanju.

Ono što je zanimljivo jeste da Nikolija i Relja svoju dugogodišnju vezu nisu krunisali brakom, iako ga oboje tako nazivaju, što je samo još jedan primer da papir ne označava i pravu ljubav.

Upravo kao jednu od najvažnijih stvari koje održavaju odnos, pevačica je izdvojila ljubav i otkrila šta je to spojilo nju i njenog izabranika.

„Spojili su nas isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše. Smatram da je od velike važnosti da partneru kažete da ga volite, dok istovremeno delima to pokazujete. Zašto ne bismo podelili emocije? To je lepo i da se čuje i izgovori, bar jednom dnevno“, istakla je ona jednom prilikom za „Story“.

 

Foto: Youtube printscreen/IDJVideos.TV

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz