Pretraži

„BILO JE JAKO BOLNO“: Nikolija u potresnoj ispovesti progovorila o najtežim životnim trenucima, iznela ŠOKANTNE detalje

Showbiz
1
nikolija
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Poznata reperka, Nikolija Jovanović, više od jedne decenije je na našoj sceni tokom koje je postavila nove standarde u muzici i pokrenula novi pravac koje su mnoge njene mlađe koleginice ispratila.

Poznato je da je Nikolija ćerka poznate folk pevačice Vesne Zmijanac, te da je od detinjstva pod budnim okom javnosti. Ipak i pored toga i s obzirom na to da je i sama javna ličnost više od 10 godina, ona se uvek trudila da svoj privatni život sačuva što dalje od javnosti i medija.

Reperka već godinama uživa u srećnoj ljubavi sa kolegom Reljom Popovićem, sa kojim ima i dve ćerke, koje javnost do sada nije imala priliku da vidi, a ona i Relja i svoj odnos i ljubav vešto kriju.

Ipak, ona je sada odlučila da otvori svoju dušu i iznese do sada nepoznate detalje o svom životu u emisiji „Balkanskom ulicom“, na Blic TV-u.

Kako svi njihovi verni fanovi već znaju, Nikolija i Relja su se upoznali na snimanju spota za zajedničku pesmu koju je snimila sa „Elitnim odredima“, grupom čiji je Relja tada bio član. Ona je sada po prvi otkrila kako su se se oni upoznali, te da je u jednom trenutku bežala i od svojih osećanja, a i od Relje, u bukvalnom smislu.

Naime, ona je navela da su zajedno sedeli u kafiću, jako zaljubljeni, što je nju na neki način uplašilo nakon čega je pokušala da pobegne od njega kolima.

„Kad smo se upoznali bili smo u jednom kafiću i sedeli smo jedno preko puta drugog, tek upoznati i jako zaljubljeni i on je pružio ruku i krenuo je da kaže, da peva: „A još bih s tvojih dlanova…“, a onda sam ja dodala: „Vode popio“. Mislim nije on mene jurio, ja sam bežala. Ja sam bežala, to mi je nekako bilo jako koketno i zabavno u tom trenutku, ali pošto je on jako dobar vozač, to je izgledalo kao na filmu, kao pravo jurenje kolima. I sećam se da sam uspela da pobegnem negde nekim uličicama kod Vojvode Stepe, ne znam ni ja kako sam došla do tamo. Pobegla sam te večeri. Našli smo se sledeće, kad sam ja njega zvala. Tako da, bilo je malo muškog, a bilo je malo i ženskog starta. A sledeće večeri sam ga zvala da me pokupi“, rekla je Nikolija, a potom priznala i gde je došlo do prvog poljupca.

„Malo iznad Vračara se desio i traje evo deveta godina“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

U trenutku kada je njihova ljubav cvetala, došlo je do raspada grupe „Elitni odredi“, što je njihovim fanovima teško palo, a mnogi su krivca pronašli upravo u Nikoliji. Reperka je sada otkrila ono što javnost do sada nije znala, a to je da je ona u tom periodu pretrpela gubitak bebe.

„Kada su se oni raspadali, ja sam prvi put zatrudnela sa Reljom i izgubili smo prvo dete. U trenutku kada me novinari zovu i pitaju i prenose mi kako je fan rekao da će da mi iščupa utrobu zbog Elitnih odreda, to je trajalo mesecima, a više puta su i Relja i Vlada istakli, a i ja, da ja nemam apsolutno nikakve veze sa raspadom Elitnih odreda, a najviše sam, čini mi se nekako tog linča opet pretrpela. Ja sam i dan-danas njima kriva, ali mislim to su dve odrasle osobe, drugo ljudi koji prate Vladu i Relju i njihove karijere, vrlo im je jasno ko je kako nastavio da gradi svoju solo karijeru i tu ne treba neko da bude mnogo pametan da misli da sam imala ikakve veze sa tim raspadom. Bilo je jako bolno i ne želim da razmišljam o tome“, kaže Nikolija Jovanović.

Oni su danas ponosni roditelji dve devojčice, ipak ni njena druga trudnoća nije protekla lagano.

„Za druge dve, hvala Bogu, uspešne bilo mi je bitno da se potpuno izolujem, od roditelja, od brata, sestre, tetke, bilo koga sa bilo kojim lošim komentarom, naravno nije ih bilo, ali za svaki slučaj. Ja sam čuvala sledeće dve najviše što sam mogla. I na pitanje kako, odlično, to je moje i ne dam vam, i nisam im dala iako je druga trudnoća bila problematična. Mnogo smo želeli drugo dete, da Rea ima brata ili sestru. Ja sam, pa baš sam vodila računa i u jednoj i u drugoj, ali u drugoj posebno nekako baš onako po ps-u sve i nisam imala ni nastupe, ja sam otkazala nastupe i u prvoj i u drugoj odmah. Znači, sedela sam kod kuće i samo iz čista mira kada sam otišla na kontrolu u 20. nedelji, znači, na pola, doktor je rekao: „Deco, imamo problem 50-50 posto da će da opstane i pitanje, da li će sutra i dalje biti tu“. Već je krenuo spontani i onda sam ležala do kraja trudnoće.  Bilo je jako bolno, bilo je jako stresno. Svima sam vikala da je sve u redu jer nisam htela da dam novinarima, da dam to zadovoljstvo jer sam već prošla s njima. I uspela sam i mnogo sam srećna i tu sam se mnogo promenila. Tu sam nekako… Promenilo mi je život“, rekla je ona u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz