Pretraži

“Lavina“ stiže uskoro: Nikolija najavila svoj dugoočekivani album – poznat i datum izlaska!

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial
Foto:Printscreen/Instagram:nikolijaofficial

Nikolija je nedavno obradovala svoju publiku informacijom da će album uskoro ugledati svetlost dana, a sada znamo i tačan datum izlaska “Lavine“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dijanamalnar

Od svog prvog pojavljivanja na sceni Nikolija je započela novi talas muzike koji je i te kako zaživeo. “Utabala“ je put za druge ženske izvođače koji žele da se bave trepom i repom i slobodno možemo reći osigurala svoje mesto začetnice ženskog trepa na našim prostorima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @dijanamalnar

Ona je u par navrata na svom Instagram nalogu objavila fotografije i snimke iz studija, što nam je dokaz da marljivo radi na svom novom albumu, a s obzirom da sada imamo i track listu, očigledno je da je album spreman i samo čeka da ugleda svetlost dana.

Na albumu “Lavina“ će se naći 11 pesama, od čega je 5 kolaboracija sa drugim muzičarima, a sa nekima od njih je već i sarađivala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Nikolija je i na ovom albumu radila sa svojom standarndom ekipom iz MADE IN BLKN-a, a biće i još nekih saradnika iz muzičkog sveta koji su dodali svoj “final touch“ na ovu lavinu koja uskoro stiže.

Album će biti dostupan 15.3. na svim striming platformama, a pre-save link je već aktivan.

Iako nismo još uvek dobili nikakav tizer albuma, Nikolija je sama jednom prilikom otkrila da će ovaj album biti nešto zrelije i emotivnije od nje.

Link za pre-save albuma “Lavina“ možete pronaći OVDE.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News