Pretraži

NIKOLIJA SE OGLASILA NAKON RELJINE OPERACIJE: Otkrila kako se reper oseća, pa zajedničkim snimkom oduševila sve (VIDEO)

News
0
Relja Popović
Screenshot: Youtube/IDJVideos.TV

Relja Popović nedavno je na svom Instagramu i Tiktoku podelio sa pratiocima vest da mu predstoji operacija ruke, a zabrinuti fanovi su preplavili njegove i Nikolijine društvene mreže sa pitanjem kako se on sada oseća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Relja Popović (@reljarelja)

Proteklih par dana Relja je svoje društvene mreže iskoristio kako bi najavio njegovu novu pesmu “Sve si znala“ koja je ubrzo postala veliki hit i oduševila publiku.

Međutim, dan kada je trebalo da izađe njegova nova pesma, on se oglasio iz bolnice, te obavestio fanove da je pred njim operacija ruke, a da će nakon toga se uključiti na lajv i najaviti pesmu.

@reljaofficial PETAK 19.1. “SVE SI ZNALA” online na yt i svim platformama. Najemotivnija pesma za početak godine! #relja #reljapopovic #svesiznala #madeinblkn #balkan ♬ Relja Sve si znala – Relja

Međutim, kako mu zdravstveno stanje nije dozvolilo da se uključi na lajv prenos preko Instagrama, on se obratio svojim pratiocima putem storija i otkrio kako se oseća.

– Evo ovako, pošto vaš brat nije bio baš u stanju da „lajvuje“ i najavljuje pesme, tako da uradićemo to ovako. Pesma je u 3, pišite komentare na pesmu. Ja kad budem u stanju čitam komentare. Ljubi vas brat – rekao je Relja tada.

Foto: Instagram printscreen/reljarelja

Očigledno je da su fanovi zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje, pa se čak i na Nikolijinom Tiktok profilu pojavljuju razna pitanja u vezi Relje, nakon čega se on i oglasio.

-Kako je Relja?- glasilo je jedno od pitanja na Tiktoku, a Nikolija je na ovo pitanje odgovorila zajedničkim snimkom iz restorana.

@nikolijaofficial Replying to @Lenkicaa😻 ♬ original sound – NIKOLIJA

-Savršeno, savršeno, bukvalno nikad u životu lepše nisam bio, nikad se bolje nisam osećao – izjavio je Relja na Tiktok snimku.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News