Pretraži

„Tamara u šoku!“ Vojaž okružen devojkama, njegova izabranica sve zabeležila kamerom i podelila na Tiktoku, pa izazvala lavinu komentara! (VIDEO)

News
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vojaževa devojka, Tamara Kujačić, na svom Tiktok profilu podelila je snimak kojim je zamsejala mnoge, a u njega je uključen i Mihajlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Javnosti je poznato da je Vojaž u emotivnom odnosu sa Tamarom Kujačić već više od pola godine, a svojim snimcima i fotografijama na društvenim mrežama potvrđuju da je njihova ljubav svakog dana sve jača.

Mladi par ne krije od svojih fanova da uživa u ljubavi pa odatle dosta njihovih zajedničkih fotografija koje dele sa pratiocima, a na kojima se vidi da uprkos tome što vezu održavaju na daljinu, njihova ljubav može da bude za primer mnogima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Ovog puta Tamara se našalila na Vojažev račun na svom Tiktok nalogu.

Naime, Tamara je objavila snimak sa Mihajlovog snimanja spota gde je bio okružen zgodnim devojakama, dok je ona stajala sa strane i posmatrala.

U sledećem kadru se moglo videti kako se Tamara snima i gleda u daljinu, a zatim prebacuje kadar na Vojaža koji se smeje.

@tamarakujacic He’s offline… #fyp ♬ original sound – Funny Sound Effects

“On je offline“, napisala je Tamara u opisu, nakon čega su počeli da se nižu komentari fanova:

„Vojaž u fazonu „molim vas pomozite mi, vadite me odavde“, „Omiljeni i najlepši par“, „Vojaževa faca!“, „Njegov pogled na kraju!“, „Nemoj da ga ostaviš“, „Tamara u šoku“, samo su neki od urnebesnih komentara koji su se nizali ispod Tamarine objave na Tiktoku, a ubrzo se oglasio i Vojaž:

„Side eye „ – napisao je Vojaž u komentaru, aludirajući na pogled u snimku.

Da je ovo sve šala pokazuju njeni, ali i njegovi izrazi lica u video klipu. Ovaj video snimak broji preko 700 hiljada pregleda, a ni komentari pratilaca koje je ovaj klip nasmejao nisu izostali.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News