Pretraži

Ima drugog favorita: Vojaž progovorio o Breskvičinoj pesmi za PZE, pa priznao koja numera mu se više dopada

Showbiz
0
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Muzičar Mihajlo Veruović Vojaž prokomentarisao je „Gnezdo orlovo“, pesmu kojom se njegova bivša partnerka Anđela Ignjatović Breskvica predstavlja na „Pesmi za Evroviziju“.

Vojaž je ovom prilikom istakao da joj želi sreću na takmičenju, međutim, priznao je da je njegov favorit druga pevačica.

Ona je član te ekipe u kojoj sam ja, Generacije Zed, želim joj svu sreću – rekao je na početku Vojaž, pa istakao da je, po njegovom mišljenju, Teja Dora bolji izbor za „Evroviziju“.

– Moj lični favorit je Teja Dora i „Ramonda“, jer mislim da je Teodora već napravila neki uspeh sa „Džanumom“. Mislim da je najprepoznatljivija u Evropi sa tim – naveo je on.

– Videćemo, neka najbolji pobedi, ko god da na kraju ode da predstavlja Srbiju ja ga podržavam – istakao je Mihajlo za „Hype“.

Podsetimo, pevačica Anđela Ignjatović Breskvica, koja se večeras takmiči na „Pesmi za Evroviziju“, dala je sud o prethodnim predstavnicima Srbije na „Evroviziji“. Prošle godine je Srbiju predstavljao Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, sa pesmom „Samo mi se spava“, dok je godinu dana ranije na „Evroviziju“ otišla Ana Đurić Konstrakta sa numerom „In Corpore Sano“.

Foto: Foto: David Matana Micovic/ATAImages

– Naravno da sam prošle godine navijala za našu zemlju, ali ne mogu da kažem da ta pesma predstavlja našu zemlju, jer kada čuješ tu pesmu naravno da ti ne padne na pamet Srbija. Konstrakta je imala neku foru. Ušla je svima u glavu. Ja mislim da je svako u tom trenutku znao „Umetnica mora biti zdrava“ – istakla je bila Breskvica za „Zed TV“.

  • To je dobro, razumeš, pokrenulo je neku lavinu. Opet, po mom mišljenju, nije pesma koja predstavlja našu zemlju – zaključila je Breskvica.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz