Pretraži

Više ga ne krije: Kaja Ostojić prvi put pokazala verenika, zajedničkom fotkom otkrili koliko uživaju u ljubavi (FOTO)

Showbiz
2
kaja ostojić
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Poznata pevačica Katarina Kaja Ostojić pre nedelju dana je obelodanila vest da se verila, a sada je na svom instagram profilu podelila fotografiju sa svojim izabranikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Tokom svoje dugogodišnje karijere, Kaja se proslavila brojnim hitovima, ali i turbulentim ljubavnim životom, o kom je uvek otvoreno pričala za javnost.

Poslednji dečko kog je pevačica predstavila javnosti jeste fudbaler Mateo Pavlović, sa kojim je ljubav trajala 3 godine. Od kraha ove veze, Katarina nije često govorila o privatnom životu, međutim, u septembru prošle godine potvrdila je da je srećna u ljubavi, ali nije otkrila identitet izabranika.

Čini se da je Kaja sigurna u novog izabranika, s obzirom na to da je na društvenim mrežama nedavno podelila fotografije veridbe koje su iznenadile njene pratioce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Njena objava je za samo nekoliko sati prikupila više od 3000 lajkova i gotovo 70 komentara od kojih su se mahom izdvojile čestitke upućene pevačici i to od strane njenih kolega pevača.

Da ne krije svog partnera pokazuje i činejnica da je na Instagram storiju podelila fotografiju sa njim u noćnom provodu.

Foto:Printscreen/Instagram:kaya_ostojic

Njih dvoje su pozirali jedno pored drugog, a Kaja je uz fotografiju stavila i opis kojim je pokazala da voli rokenrol muziku.

Prisetimo se, mediji su došli do saznanja da je njen novi izabranik izvesni Miloš Čujević koji je iz Beograda, a kako mnogi potvrđuju ovaj par i te kako uživa u ljubavi.

Inače, Kaja je za domaće medije otkrila detalje o novom izabraniku, otkrivajući da će uskoro promeniti mesto prebivališta kada će se sa verenikom useliti u kuću na Bežaniji.

„On je moja druga polovina, nemam razloga da ga krijem. On je umetnička duša, kao i ja. Savršeno crta, svira gitaru, zaluđenik je za muziku. Znamo se već 16 godina, a sada su nam se putevi spojili na pravi način“, rekla je Kaja, pa dodala:

„Trenutno sam u procesu selidbe, selim se u kuću na Bežaniji i tu ću živeti sa svojim verenikom. Započinjemo zajednički život.“

Da sve ide glatko potvrđuje i činjenica da je izabranika upoznala sa ćerkom.

„Upoznali su se preko video poziva i sve je super na tu temu“, zaključila je Kaja za „Blic“.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz