Pretraži

Ćerka Kaje Ostojić ima 22 godine i prava je lepotica! Nikolina izgledom oduzima dah, fanovi komentarišu da su kao SESTRE! (FOTO)

Showbiz
1
Kaja Ostojić
Screenshot: Instagram/kaya_ostojic

Domaće medije nedavno je iznenadila vest da pevačica Kaja Ostojić planira da po četvrti put stane na ludi kamen, nakon što je obelodanila da ju je novi izabranik zaprosio.

Jedna od naših najtalentovanijih i najzgodnijih pevačica ne prestaje da privlači pažnju domaće javnosti, kako svojim talentom, tako i dešavanjima iz privatnog i emotivnog života, o kojima je neretko govorila u javnosti.

Kaja je tako nedavno iznenadila javnost kada je otkrila da će uskoro po četvrti put stati na ludi kamen, nakon što ju je novi izabranik, sa kojim već nekoliko meseci uživa u ljubavi, zaprosio.

Kaja je nakon toga objavila i njihovu zajedničku fotografiju kojom je pokazala da su presrećni zajedno, a potom za domaće medije otkrila i da će se uskoro zajedno useliti u kuću na Bežaniji.

Budući da je o detaljima iz privatnog života neretko govorila javno, poznato je da iza sebe ima tri braka, a iz jednog od njih ima dvadesetdvogodišnju naslednicu Nikolinu.

Kaja je Nikolinu dobila u braku sa Nikolom Dragojlovićem, s kojim je započela vezu u četvrtom razredu gimnazije, a sa 18 godina je ostala trudna.

Pročitajte i: Više ga ne krije: Kaja Ostojić prvi put pokazala verenika, zajedničkom fotkom otkrili koliko uživaju u ljubavi (FOTO)

Nikolina je izrasla u prelepu devojku, a koliko je ponosna na svoju naslednicu, Kaja često ističe na društvenim mrežama, objavljujući njihove zajedničke fotografije, na koje malo ko može da ostane ravnodušan.

Komentari ispod njihovih zajedničkih objava ne prestaju da se nižu, a fanovi ne mogu da poveraju da su njih dve majka i ćerka, tvrdeći da izgledaju kao drugarice.

„Ne mogu da verujem, mislila sam da ste sestre!“, „Kao drugarice ste“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, Kaja je jednom prilikom za „Super TV“ istakla da joj je ćerka veoma uspešna.

– Nikolina završava drugu godinu studija i kreće na treću. Dobila je stipendiju za treću godinu i ja sam ponosna majka, jer se znanje isplati. Nije još uvek pronašla momka u Americi, jednostavno se nije vezala. Inače, imala sam priliku da odem da je posetim i vidim kako tamo uživa. Da mogu, i ja bih sutra otišla u Ameriku i ne bih se obazirala na to što ne viđam mamu, tetku, strinu, ujnu… Lepo je u Americi. Ta prostranstva, plaže, pejzaži… – priča Kaja i dodaje:

– Bilo je momenata kada mi je ćerka nedostajala. Bude mi s vremena na vreme teško. Međutim, sve nam to video poziv nadomesti. Ne pričamo konstantno preko telefona, svaka radi svoj posao i nekako imamo osećaj prisutnosti. I to satima traje – smatra Ostojićeva.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

  1. Kako se mogu upoređivanje njih dve. Cerka joj je stvarno lepa, a ona ravna nuli. Da nekomentarisem detalje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz