Pretraži

Ana Lazarević pokazala svoju DVOJNICU! Sličnost između naše influenserke i australijskog modela je NESTVARNA, fanovi zatečeni prizorom (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna influenserka Ana Lazarević iskopriala je trenutno najviralniji video na Tiktoku, a fanovi ne prestaju da komentarišu kako je jedna od najpopulrnijih influesnerki sveta njena dvojnica.

Osim što važi za jednu od najših najpopularnijih, Ana Lazarević važu i za jednu od najlepših influenserki na našim prostorima. Osim lepote nju ističe i njena specifična harizma koju je nemoguće ne zapamtiti i zbog koje je i osvojila simpatije mnogobrojnih fanova.

Iako je Ana unikatna, i prepoznatljiva, ona je sada pokazala svoju neverovatnu sličnost sa svetskim poznatim modelom i jednom od najpopulranijih stranih influenserki Leom Halton.

Lea Halton je poznati australijski model i influenserka koja je već godinama veoma aktivna na društvenim mrežama. Samo na Tiktoku nju prati preko 8 milona ljudi pa veliki broj pregleda na njenim objavama influenserki nije stran, međutim jedan klip koji je Lea nedavno objavila na Tiktoku je privukao naročitu pažnju svetskih medija.

Naime, video koji prikazuje influesnerku kako se u automobilu snima uz tekst poznate pesme „Praise Jah In The Moonlight“ američkog pevača YG Marle za 10 dana pregledalo je 48 miliona ljudi.

 

@looooooooch Summer😊#Inverted ♬ Praise Jah In The Moonlight – YG Marley

Premda je influesnerka, kao i sama pesma, veoma populrna, većini nije jasno kako je ovo uspela da postigne videom koji je pre nje snimio veliki broj ljudi. Komentari na ovim videima su preplavljeni nevericom i divljenjem za ogroman broj pregleda i lajkova.

Klip koji je postao viralan na Tiktoku nije prošao neopaženo ni kod naših fanova ove društvene mreže, a naročito kod fanova popularne influesnerke Ane Lazarević koji nisu mogli da ne primete neverovtano sličnost između Lee i Ane.

Osim njih neverovatna sličnost nije promakla ni Ani, koja je snimila video u kom je izimitirala popularnu influenserku, a nakon objavljivanja klipa, fanovi su ostali bez teksta.

„Srpska Lea Halton“, „Poznate bliznakinje“, „Ja mislim da je uradila duet sama sebi“, „One doslovno izgledaju kao bliznakinje“, bili su samo neki od komentara koje su ispod videa pisali fanovi šokirani sličnošću između dve influenserke.

 

@annalazarevic #duet s @ #dejavu The same person?😂❤️ @leah halton ♬ Praise Jah In The Moonlight – YG Marley

Nakon ovoga Ana je snimila još jedan video u kom je „izimitirala“ Leu, a u opisu je napisala:

„Ista osoba!?“, ističići još jednom slićnost sa popularnim modelom.

 

@annalazarevic @leah halton the same person?😂❤️🍒#dejavu ♬ Praise Jah In The Moonlight – YG Marley

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence