Pretraži

Nikad zaljubljenija: Milica Todorović ne može da sakrije osmeh, njen novi dečko zabeležio poseban trenutak (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:milicatodorovicofficial
Foto:Printscreen/Instagram:milicatodorovicofficial

Milica Todorović i njen dečko svakodnevnoj pokazuju da uživaju u novoj romansi!

Vest da je poznata pevačica pronašla sreću u ljubavi iznenadila je i oduševila njene fanove. Milica je uvek otvoreno pričala o svom ljubavnom životu, te gotovo od samog početka njene karijere, njeni fanovi su upoznati sa njenim partnerima, od kojih su mnogi bili povezani sa javnim životom.

Međutim, kako je sama isticala, Milica je već neko bila bez partnera, zato je pravo iznenađenje bilo njeno pojavljivanja sa novim izabranikom na jednoj prestoničkom događaju.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ona je došla ruku pod ruku sa izvesnim Lazarom Granićem, nekadašnjim manekenom koji se danas bavi tetoviranjem obrva. Milica je tom prilikom potvrdila da je u vezi i da uživa u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lazar Granic (@lazargranic)

Par je od tada viđen nekoliko puta po gradu, te je evidentno da se retko razdvajaju. Kako navode izvori, Milica i Lazar uživaju u ljubavi nešto više od dva meseca, a početak svoje ljubavi su uspeli uspešno da sačuvaju od radoznalih očiju javnosti.

Sinoć je Lazar na svom Instagram storiju pokazao kako novopečeni par uživa u idiličnoj kućnoj atmosferi u pevačicinom domu. On je svoju novu devojku uslikao kako leži i uživa sa ljubimcem. S obzirom na to da je danas Dan zaljubljenih, te da je Milica juče podelila svoja velika očekivanja povodom ovog datuma, ostaje nam da vidimo da li je Lazar uspeo da joj ispuni želju.

milica todorović
Foto: Instagram printscreen/lazargranic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz