Pretraži

Ko je Lazar, šarmantni muškarac koji je osvojio srce Milice Todorović?

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Milica Todorović već godinama unazad privlači veliku pažnju javnosti, a publika osim njene karijere, voli da prati i dešavnja iz njenog privatnog života.

Iako se o njenom emotivnom životu nakon raskida sa glumcem Petrom Strugarom nije znalo mnogo, sve je iznenadila vest da Milica ima novog dečka, a mnogi su se zapitali ko je muškarac koji je osvojio njeno srce i sa kojim je sinoć viđena na jednoj proslavi.

Milica je, naime, sinoć fotografisana sa jednim momkom, nakon čega je potvrdila da je u pitanju njen dečko, a domaći mediji ubrzo su preneli informaciju je reč o Lazaru Graniću.

Lazar je nekadašnji maneken, rođen je u Novom Sadu i vrlo je popularan na društvenim mrežama. Njegov profil prepun je fotografija na kojima se vidi da izleda fantastično, a iako se nekada bavio maneknestvom, danas je uspešan u potpuno drugom poslu – Lazar se bavi tetoviranjem obrva.

Kako je počela njihova ljubavna priča još uvek nije poznato, ali budući da je Milica bila spremna da kaže da su par, očekuje se da će u narednom periodu obelodaniti i detalje njihove veze.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz