Pretraži

Šuška se o veridbi: Društvene mreže bruje o ozvaničenju veze Tejlor Svift i Trevisa Kelsija na predstojećem sportskom događaju

Showbiz
1
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jedna od najpoznatijih svetskih zvezdi, Tejlor Svift iza sebe ima možda i najuspešniju godinu iza sebe, kako na poslovnom tako i na privatnom planu.

Popularna pevačica još od jula 2023. godine ne prestaje da intrigira medije svojom vezom sa igračem američkog fudbala Trevisom Kelsijem. Oni svojom pojavom izazivaju burne reakcije, te društvene mreže neprestano bruje o njihovom vezi, Tejlorinim dolascima na njegove utakmice, kao i Trevisovim posetama njenim koncertima na turneji.

@tayvisnationn Taylor and Travis leaving post game #taylorswift #taylorswiftedit #traviskelce #tayvisedits #tayvis #swelce #arrowhead ♬ original sound – tayvisnationn

S obzirom na to da se Kelsijem tim plasirao u finale najvažnijeg sportskog događaja u Americi, Superbola, na mrežama su se pojavile brojne spekulacije koje se tiču dešavanja oko pomenutog događaja.

I dok neki spekulišu da li će se Sviftova uopšte pojaviti na finalu zbog koncerta u sklopu svoje turneje, a koji je zakazan u Japanu veče pred Superbol, drugima je na umu veridba popularnog para!

Tradicija pred ovaj sportski događaj jesu klađenja oko najrazličitijih stvari poput autfita koji će poznati poneti, kojom pesmom će početi nastup svetske zvezde koja će te godine zabavljati publiku na poluvremenu, koji tim će prvi istrčati na teren, kako će se bacati novčić na početku utakmice… A ove godine, pojavila se i jedna zanimljiva opklada koja se tiče upravo Tejlor Svift i TrevisaKelsija.

Publika naime spekuliše da će se par veriti na utakmici koja je od krucijalne važnosti za Kelsijev tim. Mnogi se nadaju ovakvom ishodu i očekuju od Trevisa da se spusti na jedno koleno, dok Tejlorini fanovi ističu kako pevačica nikad ne bi „ukrala svetla reflektora“ od svog momka koji je zvezda te večeri.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz