Pretraži

Skandal na dodeli Gremi nagrada: Džej Zi nakon osvojenog priznanja prozvao Akademiju zbog Bijonse (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Brojni momenti obeležili su sinoćnu dodelu Gremi nagrada, ali ni ova svečanost nije mogla da prođe bez pravog holivudskog skandala.

Reper i biznismen, Džej Zi, izašao je na binu sa svojom najstarijom ćerkom Blu Ajvi, kako bi primio posebnu nagradu pod nazivom ‘Dr.Dre nagrada za globalni uticaj’. Ipak on svoju nagradu nije iskoristio kako bi se zahvalio Akademiji i publici, već kako bi uputio javnu kritiku zbog svoje supruge Bijonse.

Bijonse je apsolutna rekorderka sa 32 Gremi nagrade, ali ono što je zanimljivo jeste da pevačica nikada nije osvojila nagradu za najbolji album, što je izazivalo brojne kontroverze tokom godina.

„Samo kažem, mi svi želimo da ubodete i budete u pravu. Volimo vas sve. Želimo da budete pravedni – ili bar blizu pravednog. I naravno, sve je subjektivno i zasnovano na ličnom mišljenju, zato što se radi o muzici, ali neke stvari…“, započeo je svoje obraćanje reper, pa se okrenuo direktno svojoj supruzi u publici.

„Ne želim da postidim ovu mladu damu, ali ona ima više Gremija od svih, a nikad nije dobila nagradu za album godine. Tako da, čak i prema vašim merilima, to nema smisla. Razmislite o tome. Najviše Gremija – nikad nije dobila nagradu za album godinu. To se ne poklapa“, rekao je on i skrenuo pažnju čelnicima Akademije koji odlučuju o nagradama, a potom se nasmejao kako bi smirio tenziju i dodao „Kada sam nervozan, govorim istinu.“

Tokom njegovog govora, mnogi su primetili koliko je njihovoj ćerki Blu Ajvi neprijatno na sceni pored oca, dok je Bijonse u publici posmatrala celu scenu skamenjenog izraza lica. Ona ove godine nije bila nominovana ni za jednu Gremi kategoriju, dok je prošle godine bila u trci za 9 nagrada, među kojima se našla i ona za najbolji album, a kući je otišla sa 3 statue.

Ovo nije prvi put da se neko zauzeo za Bijonse na ovoj dodeli Gremi nagrada, a svi dobro pamte skandal iz 2015. godine, kada je blizak prijatelj para Kanje Vest skočio na binu i prekinuo govor koji je držala Tejlor Svift koja je te godine ponela ovu prestižnu nagradu. Vest je tada bio sličnog mišljenja kog je i juče bio Džej Zi i rekao da je nagrada otišla u pogrešne ruke, a da je Bijonse „pokradena“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz