Pretraži

„NIŠTA NE MOŽE DA SE POREDI SA TIM“: Miloš Biković prvi put o rođenju deteta, otkrio kako je izgledao njihov prvi susret

News
0
Photo: Instagram/bikovic

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca Miloš Biković pre nekoliko dana postao je tata po prvi put u 35. godini.

Miloševa verenica, Ivana Malić, porodila se u jednoj privatnoj klinici u Beogradu i na svet donela zdravog dečaka, kome su ona i Miloš dali ime Vasilije.

Glumac je sada prvi put progovorio o nasledniku, te otkrio kakav je bio osećaj kada ga je uzeo prvi put u ruke.

  • Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara – istakao je Biković za Blic.
miloš biković
Foto: Instagram printscreen/bikovic

On je otkrio i kako je protekao porođaj, kao i da je danas izveo Ivanu i bebu iz porodilišta:

  • Hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. I Ivana i beba su dobro i jedva su čekali da se vrate kući. A na koga Vasilije liči… Pogađajte! – rekao je kroz osmeh Biković.

Glumac ističe da je spreman na to da će Ivana i on imati mnoge neprospavane noći.

Ne znam da li iko može da bude spreman za neprospavane noći, ali svakako ću morati da se adaptiram. Život se menja rođenjem deteta i to niko ne zna dok se ne desi. Logično je da se manjaju i prioriteti. Ali i to su slatke muke.

Podsećamo, Miloš je proslavio rođenje sina sa svojim prijateljima i kolegama iz glumačke klase, među kojima su bili Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Nina Janković, Stojan Đorđević, Miodrag Radonjić, Uroš Jakovljević i Anja Alač koja se inače, takođe, nedavno porodila i na svet donela sina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News