Pretraži

ODUŠEVILA IZGLEDOM! Jelisaveta Orašanin se skinula u kupaći, pa šokirala pratioce najnovijim fotkama (FOTO)

Showbiz
0
jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin ostavila je bez teksta svoje pratioce najnovijim fotkama na društvenim mrežama.

Poznata glumica se proslavila pokazavši svoj talenat u brojnim predstavama, filmovima i serijama, a svoje fanove neretko oduševi lepotom i izgledom kojim se s vremena na vreme pohvali na društvenim mrežama.

Jelisaveta je odlučila da Beograd i hladno vreme privremeno zameni sa toplijom klimom, te se zaputila na popularna ostrva Maldive sa porodicom. Ona je na svom Instagramu profilu podelila nekoliko fotografija kako uživa sa decom u idiličnom okruženje, ipak mnogo više pažnje je privukao glumičin izgled.

Poznato je da Jelisaveta redovno trenira i vodi računa o svom fizičkom izgledu, a sada je pokazala da se njen trud zaista isplatio.

Glumica se najpre u narandžastom, a potom i u crnom minijaturnom bikiniju pohvalila izvajanim telom, kao i „pločicama“ koje su se vidno isticale na njenom stomaku.

jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

„Ženo, nerealna si“, „Opa, prešla si sa 6 pack, na 12 pack“, „Takve trbušnjake ima još samo Španovićka“, „Zgodnice“, bili su samo neki od komenatara ispod Jelisavetinog posta, od kojih ju jedan od njenih pratioca čak uporedio sa našom poznatom sportistkinjom Ivanom Španović.

jelisaveta orašanin
Foto: Instagram printscreen/jagodenamagli

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz