Pretraži

„To je moj recept već godinama“: Mia Borisavljević u uskoj haljini zapalila Instagram, pa objasnila na koji način održava savršenu liniju (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Poznata pevačica Mila Borisavljević je oduševila fotografijama u uskim haljinama pa pokazala zašto već godinama ima status jedne od naših najatraktivnijih pevačica.

Već godinama Mia Borisavljević važi za jednu od naših najzgodnijih pevačica. Ona je svoju muzičku karijeru započela sa svega sedamnaest godina, a i danas, 23 godine kasnije, baš kao i tada ona neprestano oduševljava svojim izgledom.

Njena vitka figura može poslužiti za primer mnogim devojkama, a osim izgledom i talentom za pevanje ona veliku pažnju privlači i svojim objavama na društvenim mrežama. Tako je ona svojim poslednjim fotografijama u dve prelepe kombinacije još jednom pokazala zašto nosi titulu jedne od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni.

Mia je prvo zablistala u dugoj crnoj haljini na jedno rame, i sa dubokim dekolteom. Haljina je savršeno pristala uz njenu figuru.

Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Osim ovom haljinom, ona je oduševila i uskom crvenom suknjom sa veliki šlicom i topom koji je bio u kompletu sa suknjom.

Foto: Instagram printscreen/miaborisavljevic

Nakon ovih videa ona je sa fanovima podelila i koja je to tajna njenog dobrog izgleda, pa pokazala recept koji će se svideti ljubiteljima zdrave ishrane.

„Mia pomagaj, ne mogu da obučem suknju! Zove mene drugarica pre neki dan i kuka, zapomaže, ništa ne razumem. Kaže ide na neko slavlje, ne može od sramote da obuče suknju koju želi. Nije problem kaže ni celulit ni debele butine, već kaže nabildovan kvadriceps. Po njenim rečima noge su joj kao kod Rokija. Ona jadna trenira svaki dan. Diže tegove, muči se, a eto sad opet problem. Rekla sam joj da ipak mora da promeni outfil, a za te noge mora da ubaci neki kardio, to je moj recept već godinama“, rekla je ona u storiju, dok je pripremala salatu sa tunjevinom i avokadom.

Podsetimo se, Mia je nedavno sa fanovima na Instagramu podelila jednu fotografiju, pa pokazala kako je izgledala pre 20 godina. Ona je i tada najviše pažnje privlačila svojim osmehom.

Inače, što se tiče estetskih korekcija, ona je jedna od retkih zvezda sa estrade koja je nekoliko puta otvoreno pričala o operacijama kojima se podvrgla, te je poznato da je uradila grudi i usta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz