Pretraži

POKAZALA SVE ATRIBUTE: Tijana Em otputovala na egzotičnu destinaciju, pa izazvala lavinu reakcija (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevic.official

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, odlučila je da kratak odmor od poslovnih obaveza provede u toplijim krajevima.

Poslednjih nekoliko meseci Tijana Em je prošla kroz turbulentan period na privatnom planu. Najpre se u medijima pojavila vest da su pevačica i reper Vuk Mob u ljubavnoj vezi, što je par ubrzo i potvrdio.

Tijana je ubrzo potom izbacila i novi projekat na kom je radila, a čiji je deo bio i reper koji joj je pružio punu podršku. S obzirom na to da su često delili zaljubljene trenutke na društvenim mrežama, kao pravo iznenađenje je došla vest da je par odlučio da napravi pauzu u njihovom odnosu, nakon čega je usledila i potvrda od strane Tijane da došlo do raskida.

Nakon privatnih turbulencija i brojnih obaveza na poslovnom planu, mlada pevačica je odlučila da početak nove godine provede na egzotičnoj destinaciji, te je otputovala u Dominikansku republiku.

Tijana Em uživa u tropskim krajevima, a svoje pratioce ne prestaje da oduševljava fotografijama sa plaže. Tako je sada podelila fotku koja je izmamila brojne komplimente na račun pevačice, a na kojoj je ona odlučila da pokaže svoje obline u kupaćem kostimu.

Fotka je za samo nekoliko sati uspela da skupi preko 16 hiljada lajkova, a zanimljivo je da je i Vuk Mob lajkovao ovu fotografiju, što samo potvrđuje njihove izjave da su ostali u dobrim odnosima.

Između ostalog, Tijana je na svom Instagram storiju podelila i snimak sa večere na kom se može videti kako muzičar izvodi jednu od pesama Ace Pejovića „Sve ti dugujem“.

„Kada ti Kubanac zapeva“, napisala je pevačica.

tijana milentijević
Foto: Instagram printscreen/tijanamilentijevicofficial

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz