Pretraži

Burni odnosi, javna izvinjenja i krah dugogodišnje ljubavi: Ovi raskidi privukli su najviše pažnje domaće javnosti

Showbiz
1
Foto: Instagram printscreen

Pored brojnih lepih trenutaka koje su poznate ličnosti delile na svojim društvenim mrežama, prošlu godinu su obeležili i oni ne tako lepi, a pojedini ljubavni krahovi bili su naročito zanimljivi javnosti.

Mnoge veze su započete i prekinute, a pored onih kratkoročnih, došlo je do završetka i pojedinih dugih veza. A koji su to raskidi izazvali veliku pažnju i burne reakcije?

1. Vuk Mob i Tijana Em

Popularni reper Vuk Mob i pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana eM, krajem prošle godine javno su priznali svoju vezu zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Oni su otvoreno govorili o svom odnosu i otkrili da su se prvo čuli neko vreme preko Instagrama nakon čega su uplovili u ljubavni odnos, koji je trajao nekoliko meseci, a nisu krili i da najviše vremena provede u Vukovoj kući sa njegovom porodicom koja je ovu pevačicu po svemu sudeći dobro prihvalita.

Medjutim, Vukov potez na društvenoj mreži Instagram podstakao je glasine da je došlo do prekida. On je sa svog profila uklonio sve objave na kojima je ona nakon samo dva meseca zabavljanja, te su krenula nagađanja i spekulacije da je poznati par prekinuo svoj ljubavni odnos. Oni su ubrzo potvrdili ove spekulacije i istakli da je pritisak javnosti učinio svoje i da su oni ipak odlučili da ostanu prijatelji.

I sada, nekoliko meseci nakon njihovog prekida oboje i dalje jedno o drugom imaju samo reči hvale i često ističu kako su ostali u odličnim odnosima, te da se i dalje čuju s vremena na vreme.

vuk mob tijana em
Foto: Instagram printscreen

2. Nenad Aleksić Sha i Vanja Ignjatović

Reper Sha i tiktokerka Vanja Ignjatović prošle godine napravili su veliko svadbeno veselje nakon samo dva meseca zabavljanja. Njihovom crkvenom, a potom i opšinskom venčanju prisustvovao je veliki broj poznatih, kao i njihova mnogobrojna porodica i prijatelji.

Medjutim, nakon samo mesec dana došlo do neočekivaog obrta i par se rastao, što je javnost saznala kroz postupke novopečenog para, odnosno njihovog brisanja zajedničkih fotografija i uspomena sa društvenih mreža. Nenad je tada obavestio javnost da je došlo do kraha njegovog drugog braka, i da se između ostalog Vanja iselila iz zajedničkog stana i vratila u rodni grad, ali već nakon nekoliko dana je uputio javno izvinjenje supruzi i istakao kako bi voleo da porade na svom odnosu. Mlada tiktokerka se takođe oglasila i istakla kako je spremna da poradi na njihovom braku, kao i da ljubav nije prestala.

Iako su na mrežama kružile razne spekulacije o ovom odnosu, oni nisu sa javnošću podelili šta se zapravo desilo. Nenad je ubrzo nakon toga ponovo ušao u rijaliti i uplovio u novu vezu, a Vanja se vratila redovnom snimanju na Tiktoku.

Foto: Instagram

3. Aleksandar Radojičić i Dunja Radičević

Poznati glumac Aleksandar Radojičić nije više u vezi sa zanosnom manekenkom Dunjom Radičević, preneli su mediji krajem prošle godine. Ova vest bila je neočekivana za mnoge s obzirom na to da je par uživao u skladnoj ljubavi gotovo četiri godine, te se spekulisalo da će epilog ove ljubavne priče biti drugačije i da će se završiti brakom.

Prvi trag koji je ukazivao na to da Aleksandar i Dunja više nisu zajedno su, kao što se i često dešava kod raskida poznatih ličnosti, bile društvene mreže. Nakon raskida sada već bivši par je obrisao sve zajedničke fotografije sa Instagrama čime su jasno stavili do znanja da je njihov odnos završen. Oni nikada javno nisu govorili o svom raskidu, ali dok su bili u vezi često su u intervjuima isticali kako su jedno drugom velika podrška, tako da se pretpostavlja da se ovaj par rastao u dobrim odnosima.

4. Marija Ignjatović i Đota

Kada je influens scena u pitanju definitivno raskid koji je bio potpuno neočekivan za publiku jeste raskid influenserke Marije Ignjatović i jutjubera Đote. Oni neko vreme na društvenim mrežama nisu objavljivali zajednički sadržaj što je pokrenulo brojne spekulacije i bio razlog za njihovo oglašavanje.

Marija i Đota su zajedničkom objavom obavestili svoje verne pratioce da je došlo do kraha njihove ljubavi, te da su odlučili da stave tačku na višegodišnji odnos.

Oni su istakli da su nakon 4 i po godina veze i pored svih zajedničkih lepih i manje lepih trenutaka ipak odlučili da se rastanu i da su tu odluku doneli zajedno. Takodje, oni su se ovom prilikom zahvalili i publici na zajedničkoj podršci koju su im pružili svih ovih godina. Poznati par je i nakon raskida imao samo reči hvale jedan za drugog, a iako nisu otkrili pravi razlog raskida, oni su nekoliko puta istakli da je njihov odnos prirodnim putem došao do kraja.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz