Pretraži

Tejlor Svift odlučila da promeni pravilo kog se pridržavala godinama: „Ponosna sam zbog ove odluke“

Showbiz
0
Foto: Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svetski poznata pevačica Tejlor Svift nakon više od 15 godina u svetu muzike i mnogobrojnih koncerata odlučila je da pronmeni važno pravilo.

Tejlor smo svi upoznali kao slatku tinejdžerku loknaste plave kose koja peva o slatkim, najčešće ljubavnim temama dok svira gitaru. Tokom godina njen stil se veoma promenio, a ona danas važi za jednu od najpopularnijih i najuspešnijih žena sa svetske šoubiz scene.

Tokom godina u njenom životu su se promenile mnoge stvari, međutim jednu nije menjala sve do sada – ona nikada do sada nije istu pesmu izvodila dva puta tokom koncerta, čak iako njeni koncerti traju po više od tri i po sata.

Međutim, tokom velikog koncerta u Melburnu, održanog prethodnog vikenda, ona je najavila da je vreme za veliku promenu.

Pevačica je otkrila publici da više neće sebi zabranjivati da izvodi bilo koju od akustičnih „pesama iznenađenja“ više puta tokom koncerta.

Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

– Ponosna sam zbog ove odluke – istakla je Svift.

– Upravo sam malo preispitavala neke odluke i razmišljala sam o tome da želim da budem što kreativnija sa akustičnim setom. Ne želim više da se ograničavam. Ako sam svirala ovu pesmu, a dopada mi se, zašto je ne bih opet pevala.

Inače, Tejlor je nedavno privukla veliku pažnju kada je po četvrti put osvojila Gremi za najbolji studijski album. Ona je ovim ušla u istoriju kao prva osoba kojojoj je ovo pošlo za rukom od početka dodela Gremi nagrada 1959. godine.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz