Pretraži

Nakon dugogosišnje drame Kanje Vest spreman da „zakopa ratne sekire“?! Reper progovorio o sukobu sa Tejlor Svift

Showbiz
0
Kanje Vest
Screenshot: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Poznati reper Kanje Vest nakon drame sa pevačicom Tejlor Svift koja traje već petnaest godina, konačno je, čini se, odlučio da „zakopa ratne sekire“.

Tejlor Svift je jedna o od svetskih poznatih zvezda koja ovih dana privlači najviše pažnje – nakon održane turneje pod nazivom „Eras“ na teritoriji Amerike, kao i dokumentarca o ovoj turneji, pevačica je postala prva osoba koja je osvojila svoju prvu miljardu samo zahvaljujući muzici. Nakon toga ona je takođe postala prvi izvaođač koji je osvojio 4 Gremija u jednoj kategoriji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)


Pevačica ne prestaje da ređa uspehe, a broj njenih fanova ne prsetaje da raste. Ipak njeni počeci su bili malo drugačiji i propraćeni su dramom sa reperom Kanjeom Vestom.

Naime, ona je 2009. godine doživela poniženje od Kanjea Vesta na uručenju VMA nagrade. On se tada popeo na binu u toku uručivanja nagrade za pesmu godine koju je osvojila tada devetnaestogodišnja Tejlor i oteo joj mikrofon iz ruke uz reči da nagradu zapravo zaslužuje Bijonse.

 

@tanaslaughter Kanye West interrupts Taylor Swift’s acceptance speech at the 2009 VMAs #kanyewest #taylorswift #popculture #2000s ♬ som original – tana

Nakon toga počinje drama Tejlor- Kanje, a šest godina kasnije Tejlor je na uručenju VMA nagrade ponizila repera kada je rekla da je ona njegov fan od malena, i da je srećna zbog svih koji postignu uspeh i da nikoga neće prekidati u svom izlaganju, aludirajući na trenutak kada je Kanje nju prekinuo tokom govora 2009. godine.

Sada je ona u svom dokumentarcu pričala o torturi koju je trpela od Kanjeove tadašnje supruge Kim Kardašijan, a nakon svega oglasio se i reper.

On je na Instagarmu odgovarao na pitanja svojih pratilaca, a većina su bila vezana upravo za Tejlor, pa je pevač napisao:

– Ona i Bijonse su velika inspiracija za sve muzičare, mi uvek pričamo o tome kako rasprodaju turneje i filmove. Takođe, siguran sam da sam bio mnogo više od pomoći za karijeru Tejlor Svift nego što sam bio štetan – istakao je reper, pa se prisetio prethodne godine koja je bila jako burna za njega.

Kanje Vest
Kanje Vest, Screenshot: Youtube/Forbeskanje v

– Prošla godina je bila nevjerovatno izazovna za mene, moju ženu, moju decu, prijatelje i porodicu. Zabranjeno mi je da uđem u hotele, izbačen sam iz kompanija, čak mi nije dozvoljeno da jedem u nekim restoranima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz