Pretraži

SLOBA RADANOVIĆ PREKINUO NASTUP ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: Gostima uputio javno izvinjenje na društvenim mrežama (FOTO)

Showbiz
0
Slobodan Radanović
Foto:Printscreen/Instagram:slobaradanovic

Pevač Sloba Radanović je iz zdravstvenih razloga bio primoran da završi svoj nastup ranije, pa se tim povodom obratio publici koja je to veče bila na nastupu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

On je na svom Instagram storiju objavio saopštenje i izvinio se ljudima koji su to veče došli na njegov nastup.

“Izvinjavam se svim gostima što sam nastup završio ranije iz zdravstvenih razloga“, napisao je Sloba, pa dodao:

“Hvala na razmevanju, nadoknadićemo!“

Slobodan Radanović
Foto:Printscreen/Instagram:slobaradanovic

Prisetimo se, Sloba Radanović pre nešto više od 6 meseci postao po prvi put otac i od tada njegova partnerka Jelena i on redovno objavljuju trenutke iz njihovog porodičnog doma koji je još više ulepšao njihov sin.

Sloba je svojevremeno govorio i o tome kakav je osećaj bio kada je ugledao svog sina prvi put i bio je vidno ushićen i raspoložen.

Prelepo, mislim da još nisam ni svestan! Jelena je super, sve je prošlo kako treba, hvala doktorima i sestrama – rekao je Sloba koji je potom otkrio i ko mu je prvi čestitao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

– Ja sam emotivan, sve je to nekako bitno! Kolege su pozvane sa kojima sam blizak! Prvo mi je čestitao kum, Jelenina mama, sestra koja je izašla i rekla da je sve kako treba – priznao je poznati pevač, a zatim ispričao kako je protekao prvi susret sa naslednikom.

Jeleni sam se zahvalio što mi je na svet donela sina! Ime smo izabrali zajedno! Sve je spremno, sve je kako treba! Sina sam video uživo! Predivan susret, nešto neopisivo! Tek kada odeš i vidiš uživo, shvatiš koliko je to minijaturno biće, nisam smeo da ga uzimam, ali rado ću sve naučiti! Emotivan sam, danas sam ceo dan bio na ivici, to je bio najlepši trenutak koji mi se desio u životu – rekao je Sloba tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz