Pretraži

NEPRIMERENIM FOTKAMA IZAZVALA LAVINU KOMENTARA: Kortni Kardašijan čestitala mužu rođendan, pa naišla na burne reakcije fanova

Showbiz
1
kortni kardašijan trevis barker
Foto: IXOLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan putem Instagrama čestitala je suprugu rođendan, međutim, fotografije koje su pratile čestitku izazvale su lavinu negativnih komentara, pa je čestitka pala u drugi plan.

Kortni Kardašijan i njen muž Travis Barker od kada su stupili u vezu privlače veliku pažnju. Pre nekoliko dana Kortni se porodila i na svet donela dečaka kog su nazvali Roki 13, a osim neobičnim imenom, dosta pažnje su privukli su i kada se otkrilo da su za upoznavanje deteta pripremili neobičnu proceduru, prema kojoj će svi članovi porodice koji žele da upoznaju Rokija, prvo morati da dobiju pozivnicu za to. Mnogi su ostali zatečeni nakon što je ova informacija dospela u javnost, međutim, odmah nakon toga rijaliti zvezda je ponovo šokirala javnost.

Na slikama kojima je čestitala suprugu rođendan, a koje su ubrzo osvojile preko 3 miliona lajkova, ona je pozirala polugola, tačnije bez gornjeg dela odeće. Na jednoj fotografiji se vidi kako je okrenuta leđima, a na drugoj se vidi kako joj suprug drži grudi, a fotografije možete pogledati OVDE.

– Svome mužu, srodnoj duši, najboljem prijatelju, ljubavniku, tati našeg sinčića, moje sve… Želim ti najsrećniji rođendan. Ti ostvaruješ sve moje snove i osećam se tako blagosloveno što te imam pored sebe. Volim te neopisivo, zauvek – poručila je Kortni Kardašijan.

KORTNI KARDAŠIJAN
Foto: Instagram printscreen/kourtneykardas

Ove slike su izazvale mnogobrojne komentare, a većina je bila negativna. Ljudi su komentarisali kako takve fotografije nisu primerene i kako bi trebalo da sačuvaju takve slike za sebe.

I Kortnina majka Kris Džener čestitala je rođendan zetu na društvenim mrežama, zahvalivši mu se tom prilikom što joj ćerku čini srećnom i što je srećan otac.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz