Pretraži

„BOŽE KOLIKO SAM BIO SREĆAN“: Jelena Radanović podelila intimne trenutke iz kreveta, Sloba joj se obratio OVIM rečima (FOTO)

Showbiz
0
jelena radanović, sloba radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Poznato je da su se pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena Radanović početkom ove godine ostvarili u ulozi roditelja.

Sloba je neko vreme bio u žiži interesovanja zbog svog turbulentnog privatnog života. Naime, javnost je već upućena u to da je Sloba svoju prvu ženu prevario u jednom rijaliti programu sa Lunom Đogani. Ipak, oni nakon izlaska iz rijalitija nisu nastavili svoju ljubav, a pevač se vrlo brzo razveo i od svoje žene.

Nakon toga, njemu je karijera krenula uzlaznom putanjom, a posle izvesnog vremena je pronašao sreću i na ljubavnom planu. On je uplovio u vezu sa Jelenom, koja je takođe izašla iz braka, iz koga ima dva dečaka.

Početkom 2022. godine oni izgovorili sudbonosno „da“ u crkvi, a tačno godinu dana kasnije su postali roditelji kada su dobili sina.

Jelena Radanović redovno deli njihove porodične trenutke na društvenim mrežama, te imamo priliku da gledamo odrastanje njihovog naslednika, ali i ljubav između nje i Slobe koja je čini se iz dana u dan sve veća i veća.

Ona je sada usnimila supruga i sina u krevetu i podelila njihove privatne trenutke, kao i romantične reči koje joj je Sloba rekao.

„Bože koliko sam bio srećan kad si ga rodila… Srećan što si mi ga TI rodila… Sećam se sestre u rozom koja kaže ‘Čestitam, postali ste tata'“, napisala je ona i raznežila sve pratioce.

sloba radanović, jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz