Pretraži

„VIDEO SAM SINA, NEOPISIV JE OSEĆAJ“: Sloba Radanović proslavio dolazak naslednika

Showbiz
0
Screenshot: YouTube/IDJTV

Njegova supruga, Jelena Radanović, porodila Sse u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu i na svet je donela dečaka. Jelena već ima dva sina iz prvog braka, dok je Sloba prvi put dobio dete.



Tom prilikom, pevač je okupio porodicu, prijatelje i kolege, koji su mu, kako običaji nalažu, pocelpali majicu, nakon čega je on otkrio kako se oseća.

– Prelepo, mislim da još nisam ni svestan! Jelena je super, sve je prošlo kako treba, hvala doktorima i sestrama – rekao je Sloba koji je potom otkrio i ko mu je prvi čestitao.

 Ja sam emotivan, sve je to nekako bitno! Kolege su pozvane sa kojima sam blizak! Prvo mi je čestitao kum, Jelenina mama, sestra koja je izašla i rekla da je sve kako treba – iskren je bio Radanović koji je potom otkrio i kako je protekao prvi susret sa naslednikom.

– Jeleni sam se zahvalio što mi je na svet donela sina! Ime smo izabrali zajedno! Sve je spremno, sve je kako treba! Sina sam video uživo! Predivan susret, nešto neopisivo! Tek kada odeš i vidiš uživo, shvatiš koliko je to minijaturno biće, nisam smeo da ga uzimam, ali rado ću sve naučiti! Emotivan sam, danas sam ceo dan bio na ivici, to je bio najlepši trenutak koji mi se desio u životu – rekao je Sloba.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz