Pretraži

„NE PITAJTE ZAŠTO…“: Radanovići intimnom proslavom obeležili poseban datum, Jelena objavom nasmejala sve

Showbiz
0
jelena radanović

Žena popularnog pevača Slobe Radanovića, Jelena, sinoć je proslavila svoj rođendan.

Sloba i Jelena su započeli odnos nakon turbulentnog period u njegovom životu koji je nastupio nakon njegovog učešća u jednom rijalitiju. Pevač se nakon izlaska iz rijaliti razveo od tadašnje supruge, a posle izvesnog vremena je stupio u vezu sa Jelenom, sa kojom je početkom ove godine dobio i sina.

Par gotovo svakodnevno na društvenim mrežama deli brojne privatne trenutke, te imamo priliku da vidimo koliko uživaju u porodičnom životu, ljubavi kao i koliko su posvećeni jedno drugome.

Poznato je da je par posvećen veri, da često obilazi manastire i da se trude da Jeleninoj deci i njihovom sinu usade prave vrednosti. Tako je Sloba juče supruzi čestitao rođendan na Instagramu njihovom zajedničkom fotografijom iz manastira, a potom joj organizovao rođendan u jednom prestoničkom restoranu.

Proslava je bila intimna, za članove porodice i najbliže prijatelje, a snimak koji je oduševio i raznežio sve jeste onaj koji je Jelena podelila sa svojim pratiocima, a na kome pevač hrani svoju suprugu tortom.

jelena radanović, sloba radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Jelena je potom podelila i sliku torte koja je nasmejala mnoge, a radi se o privatnoj šali između nje i Slobe. Naime, ona je dobila tortu u obliku zuba, a uz fotku je napisala „Tortu birao i poručio muž… Ne pitajte zašto“, napisala je ona uz nasmejani emotikon.

sloba radanović, jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz