Pretraži

PLANIRAJU PROŠIRENJE PORODICE: Jelena Radanović otkrila da li bi imala još dece, kao i koje NEOBIČNO ime bi dala naslednici

Showbiz
0
jelena radanović

Supruga popularnog folkera Slobe Radanovića, Jelena, majka je tri sina i veoma je posvećena ovoj ulozi, te neretko sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli savete i razmenjuje roditeljska iskustva.

Jelena ima dva sina iz prvog braka, a trećeg sina je dobila sa Slobom početkog ove godine. Poznato je da Jelenin drugi sin boluje od autizma i s obzirom na to da se sa ovim problemom nosi godinama, ona rado deli svoja iskustva sa drugim majkama.

Supruga folkera sada je odgovarala na pitanja svojih pratilaca o autizmu, a između ostalog otkrila je i da li bi se ponovo ostvarila u ulozi majke.

Usledio je odgovor koji je iznenadio sve, te je Jelena priznala da bi volela da se i pored tri sina, ostvari još koji put kao majka.

jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Ona je potom otkrila i koje ime su ona i Sloba planirali da su dobili žensko dete, a koje će potencijalno dati budućoj naslednici. Njih svoje su izabrali su neobično ime posebnog značenja – Ikonija.

jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz