Pretraži

Skupoceni poklon: Katarina Grujić i Marko Gobeljić proslavili zajedno Dan zaljubljenih, fudbaler uspeo da iznenadi suprugu (FOTO)

Showbiz
0
katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić obeležili su Dan zaljubljenih u posebno romantičnoj atmosferi.

Katarina i Marko uživaju u braku već pune dve i po godine, a pevačica je neretko pričala o njihovom odnosu ističući kako je najbitnije razumevanje i ljubav koje poznatom paru ne manjka.

Međutim, njihov odnos je krajem leta prošle godine stavljen na test, nakon što je Gobeljić morao da se zbog poslovnog angažmana preseli u Grčku. On je dugo godina igrao za jedan klub u Beogradu, ali je potom sledeći ugovor potpisao za klub u Atini zbog čega je par bio prinuđen da se razdvoji.

Kaća je sa njihovom ćerkicom ostala u Beogradu, u jednom luksuznom, prestoničkom naselju, u stanu kog su Gobeljići opremili prema svim svojim potrebama. Ona zbog svojih poslovnih angažmana i blizine porodice nije bila u mogućnosti da se preseli sa njim, ali se trudi da redovno poseti supruga i pruži mu podršku u inostranstvu.

Tako je bilo i sada, te su Katarina i njihova ćerka već neko vreme u Atini, a poznati par je dobio priliku da juče zajedno proslavi Dan zaljubljenih.

Oni su najpre uživali u večeri, što je pevačica podelila na svojim društvenim mrežama oduševljena romantičnom atmosferom, a potom je došao red na poklone.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Kaća se usnimila kako otvara malu belu kutiju, ukrašenu crvenom trakom, a po svemu sudeći radi se o skupocenom komadu nakita. Međutim, snimak je prekinula u trenutku kada je trebala da otvori kutiju, te je ostala misteriozna povodom poklona koji je dobila od supruga.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Podsetimo, Kaća i Gobelja su praznike proveli razdvojeni, a Marko je bio sprečen i da prisustvuje rođendanu njihove ćerkice, što je pevačici izuzetno teško palo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz