Pretraži

Napustile Srbiju: Katarina Grujić otputovala zbog NJEGA, pa pokazala kako uživa sa naslednicom (FOTO)

Showbiz
0
katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić odlučila je da na kratko pauzira sa nastupima i posveti se porodičnom životu.

Katarina je već neko vreme razdvojena od svog supruga, fudbalera Marka Gobeljića, koji je početkom septembra 2023. godine potpisao ugovor sa jednim grčkim klubom nakon dugogodišnje karijere u domaćem klubu.

Ovaj splet okolnosti je celog porodici Gobeljić-Grujić teško pao, s obzirom na to da je Kaća zbog sopstvenih poslovnih obaveza morala da ostane sa ćerkicom Katjom u Beogradu. Par već četiri meseca provodi po svega nekoliko dana zajedno, a posebno teško su im pali praznici i Katjin rođendan.

Uprkos planiranju i kupljenoj avionskoj karti, Marko je zbog neočekivanih klubskih obaveza morao da ostane u Atini, što je pogodilo Katarinu koja je ove vesti morala da saopšti naslednici.

Zbgo duge razdvojenosti, pevačica je sada odlučila da na kratko pauzira svoje obaveze i otputuje sa ćerkom u Grčku. One su tamo provele nekoliko dana uživajući u Markovom društvu i porodičnim trenucima.

Da je Katja i dalje prava mamina mezimica, pevačica je pokazala uz sliku njihovog svakodnevnog jutra bez obzira na to da li se nalaze u Srbiji ili Atini.

katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

S obzirom na to da su tamo već neko vreme, usledio je i njihov povratak u Srbiju, a Katarina je usnimila dolazak na aerodrom sa naslednicom koja je sedela na koferu dok ga je pevačica gurala.

katarina grujić
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz